Nadat er mondeling al een tijdje geleden een overeenkomst was afgesproken, heeft de gehele staf officieel bijgetekend. Extra mooi is het natuurlijk dat dit heuglijke feit gebeurde als trotse koploper van de competitie.

(vlnr Albert van Os, Eibert Leusink, Claire Voorn, René van ’t Goor en Egbert Kragt)

Voor hoofdtrainer Egbert Kragt en Assistent René van ’t Goor wordt het hun 3e jaar als eindverantwoordelijken. Verzorgster Claire Voorn en keeperstrainer Eibert Leusink beginnen aan hun 2e seizoen terwijl grensrechter/leider Albert van Os en leider Erik ‘Pietje’ Nagelhout (ontbreekt op de foto) niet meer weg te denken zijn uit de staf van de Sv ’t Harde.

Als TC en bestuur zijn we buitengewoon trots dat deze staf, in zijn geheel, ook volgens seizoen hun kwaliteiten willen inzetten voor onze club!

Namens bestuur en TC,
Edwin van Egteren