2019 is het jaar waarin wij de jeugd nog meer centraal stellen. Denk hierbij aan de nieuwe Ultra groep, S.V. ’t Harde T.V. en de Zwaluwen-jeugdactiedag die er aan zit te komen. Om de jeugd nog meer bij de vereniging te betrekken, willen wij graag een jeugdbestuur gaan oprichten. Dit jeugdbestuur zal alleen uit jeugdleden bestaan. Een bestuur voor en door de jeugd!

Aan het begin van het nieuwe seizoen 2019 – 2020 willen wij starten met een bestuur van 7 jeugdleden met ieder een eigen taak. Zo zoeken wij een voorzitter, penningmeester, secretaris, etc. Deze jeugdleden zoeken wij in de leeftijdsgroepen O-12 tot en met O-17. Uiteraard geldt dit voor meisjes en jongens.

Doelstelling van het jeugdbestuur is om de jeugd mee te laten praten over activiteiten binnen S.V. ’t Harde. Nieuwe leuke activiteiten voor en door de jeugd te bedenken en te organiseren en mee te denken over de inrichting van ons sportpark. Maar misschien heeft het nieuwe jeugdbestuur straks zelf ook fantastische ideeën.

Om het volgende seizoen te starten, willen wij de komende periode benutten om het jeugdbestuur samen te stellen. Hiervoor zoeken wij enthousiaste jeugdleden die graag actief mee willen doen binnen de vereniging. Denk hier alvast over na, want binnenkort gaan wij starten met het samenstellen van het jeugdbestuur.

Hoe gaat dit straks in zijn werk? Binnenkort ontvangen de leden in de betreffende leeftijdsgroep een email met daarin alle informatie om zich kandidaat te stellen voor het jeugdbestuur. Daarnaast zullen wij alle leiders en trainers benaderen om jullie te informeren. Ook zullen wij op een trainingsavond langskomen om alles uit te leggen.

Voor het begeleiden van het jeugdbestuur zoeken wij ook een volwassen persoon, die als ‘coach’ kan fungeren voor het jeugdbestuur. Lijkt je dit interessant, dan kun je alvast informatie opvragen via het volgende emailadres: voorzitter@svtharde.nl.

Wil jij de eerste jeugdvoorzitter van S.V. ’t Harde worden, of lijkt jou een andere taak binnen het jeugdbestuur leuk? Hou dan de berichtgeving de komende tijd goed in de gaten!