Dit jaar is het de 7e keer dat de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde het jaarlijkse bedrijventoernooi zal gaan organiseren. De vorige edities waren met een aanzienlijk aantal deelnemende teams zeer geslaagd. Dit jaar zal het toernooi plaatsvinden op zaterdag 22 juni.

Per team zijn 10 spelers nodig, waarvan 1 keeper, 6 veldspelers en 3 wisselspelers. De spelregels zijn op aanvraag beschikbaar, en zullen onder de deelnemende teams tijdig worden verspreid.


Bij het zeer succesvol verlopen en gezellige toernooi van afgelopen jaar waren er 16 deelnemende bedrijven. Wij hopen natuurlijk dat dit aantal dit jaar nog groter zal worden. Uiteraard zal er weer het nodige vermaak zijn voor de supporters en kinderen. Ook de inwendige mens zal zeker niet vergeten worden.

Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorig jaar hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Inmiddels is de inschrijving al een tijd geleden gestart en hebben de eerste bedrijfsteams zich alweer ingeschreven. Geïnteresseerden of belangstellenden kunnen zich éénvoudig aanmelden via de onderstaande button:

Indien u vragen heeft klik HIER om ons een bericht te sturen of kijk op onze website voor meer informatie.

Na aanmelding ontvangen de deelnemende bedrijven in de loop van het voorjaar van 2019 verdere informatie omtrent uitleg, opzet, kosten etc. Let op: er is ruimte voor 20 teams om zich aan te melden, vol=vol!