Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Hendriks Touringcar uit Oldebroek bordsponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Hendriks Touringcar is bij S.V. ’t Harde geen onbekende. Het bedrijf verzorgt al jaren het vervoer van selectie, supportersvereniging en supporters naar speciale uitwedstrijden. Onlangs werden zelfs ook sponsoren van S.V. ’t Harde door Hendriks Touringcar naar Zwolle gebracht voor een sponsorevent bij PEC Zwolle. Hierbij bedanken het bestuur Evert Hendriks van Hendriks Touringcar voor deze mooie nieuwe sponsoring. Recent werd de sponsorovereenkomst getekend en het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

Met vertrouwen op weg ! Een uitstapje moet zorgeloos zijn. U wilt ontspannen genieten wat u ook gaat doen: met vakantie, gewoon een dagje uit of naar een bijzondere gelegenheid. Of u nu zelf als passagier in de touringcar stapt of als opdrachtgever vervoer zoekt voor een groep mensen die aan u zorg worden toe vertrouwd, met “Hendriks Touringcar” maakt u een verstandige keuze.

De kwaliteiten van Hendriks Touringcarbedrijf. > U ontvangt eerst een duidelijke offerte met reis- en vervoer voorwaarden, zodat u weet welke service en comfortklasse u kunt verwachten voor welke prijs. > Een professionele planning van uw reis staat garant voor een punctuele afhandeling daarvan. Onvoorziene omstandigheden daargelaten. > De rij- en rusttijden worden strikt nageleefd en de touringcars zijn onderhouden door een vakkundige onderhoudsdienst. > Op alle zitplaatsen in moderne touringcars zijn veiligheidsgordels gemonteerd en er is een veiligheidskaart voor passagiers standaard aan boord. > Er is een serviceplan in geval van onverhoopt oponthoud en er is een calamiteitencode voor de chauffeurs en “Hendriks Touringcar” > wij zijn adequaat verzekerd en beschikken over klantgerichte klachtenbehandelingsprocedure.

Hendriks Touringcar
Lage Weide 16
8096 VC Oldebroek

Evert Hendriks
0525-631701
06-54250548
www.hendrikstouringcar.nl