Nadat Voegersbedrijf W. J. van der Haar vorige jaar al het S.V. ’t Harde team MO15-1 van nieuwe tenues, trainingspakken, tassen en coachjassen voorzag schenkt het bedrijf het team nu ook prachtig mooie nieuwe presentatiejassen. Hiermee maakt het Voegersbedrijf de kledingsponsoring voor dit succesvolle meisjesteam helemaal compleet. Hierbij bedanken bestuur en sponsorcommissie Wilco van der Haar dan ook zeer hartelijk voor deze mooie uitbreiding.

Voegersbedrijf W.J. van der Haar is gespecialiseerd in gevelrenovatie in Gelderland. ‘Wij zijn gevestigd in ‘t Harde, dus ook daar zijn wij uw aangewezen partner voor gevelrenovatie’.

Een groot voordeel van gevelrenovatie door Voegersbedrijf W.J. van der Haar is, dat u maarliefst tien jaar garantie krijgt. Ook verzorgt het bedrijf gevelreiniging. Door regelmatig gevelreiniging toe te passen, voorkomt u gevelrenovatie. Na het reinigen van uw gevels is het belangrijk om uw gevel te impregneren, voor het behoud van uw gevels op langere termijn. Afhankelijk van de mate van vervuiling van uw gevels, kiezen wij voor een van de verschillende soorten gevelreiniging: Zandstralen, Hogedrukreiniging, Chemisch reinigen en Graffiti verwijderen.

Naast de gevelreiniging kunt u ook uw gevel door het bedrijf laten impregneren. ‘Als wij uw gevels impregneren, krijgt u 10 jaar garantie op onze gevelreiniging. Na het reinigen van uw gevels, impregneren wij uw buitenmuur. Vuil hecht zich minder snel aan uw buitenmuur en vocht trekt minder snel in uw gevels door impregnering van uw buitenmuur. Dat is belangrijk omdat vocht op langere termijn veel schade aan kan richten. Door uw gevels te laten impregneren, bent u niet alleen beschermd tegen vorstschade, ook zijn uw gevels brandwerend en een volgende keer eenvoudiger schoon te maken’.

Voegersbedrijf W.J. van der Haar
06-21288760
www.voegersbedrijfwjvanderhaar.nl