Zaterdag 16 maart heeft Gijs van de Ridder van Pouw Automotive zijn handtekening gezet onder een nieuw sponsorcontract bij S.V. ’t Harde. Pouw Automotive is al een aantal jaren aan S.V. ’t Harde verbonden als kledingsponsor van enkele jeugdteams en het 35+ team. De nieuwe sponsorovereenkomst betreft nu het sponsoren van nieuwe hummel sporttassen voor 4 jeugdteams van S.V. ’t Harde en bordsponsoring van een 5 meter bord aan het hoofdveld op Sportpark Schenk. De sponsorcommissie en het bestuur van S.V. ’t Harde bedanken Gijs van de Ridder van Pouw Automotive dan ook zeer hartelijk voor deze mooie nieuwe sponsoring. Als dank werd de sponsor een fraai boeket aangeboden.

Pouw Automotive is al ruim 40 jaar officieel merkdealer van Audi en zelfs al ruim 70 jaar officieel merkdealer van Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagens. Ook is Pouw sinds 2018 officieel merkdealer van het merk SEAT en servicepartner van ŠKODA. Pouw is er trots op dat ze deze toonaangevende topmerken mag voeren.

Van koop en lease van nieuwe en gebruikte personen- en bedrijfswagens voor de particuliere en zakelijke markt, tot aan specialisten in financiering en verzekering en een professioneel schadeherstel- en verhuurbedrijf. Pouw heeft altijd een passend antwoord op al jouw mobiliteitsbehoeften.

“Wij geloven in een persoonlijke en betrokken relatie met onze klanten en zetten altijd in op professionaliteit en kwaliteit, zodat jij van zorgeloze mobiliteit kunt genieten”.

Je vindt Pouw in Zwolle, Kampen, Meppel, Deventer, Rijssen en Hardenberg.

Pouw Automotive
www.pouw.nl

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette