Wie zijn de Ultras?

De Ultras zijn een groep jeugdige supporters van SV ‘t Harde die zeer fanatiek en trouw aan de club zijn. Deze zijn onder andere bekend door hun non stop gezang en volgen iedere wedstrijd van het eerste elftal.

De supportersvereniging Groen-Wit ondersteunt deze fanatieke jeugdige aanhang. Daarom zijn de Ultras vanaf 16 februari te herkennen aan een eigen logo welke is afgebeeld op een grote vlag en een groot spandoek.

De Ultras bedanken bij deze dan ook de supportersvereniging Groen-Wit voor het beschikbaar stellen van deze prachtige middelen!

Bij deze doen de Ultras tevens een oproep aan alle andere supporters om de wedstrijd tegen WZC 1 bij te wonen, dan zal namelijk ook het logo van de Ultras onthult worden!

Tot aanstaande zaterdag!

De Ultras SV ‘t Harde