Na afwezigheid van enkele seizoenen kan S.V. ’t Harde Mogema weer verwelkomen als sponsor van de vereniging. Als stersponsor zal het het hightech-bedrijf zich weer aan S.V. ’t Harde verbinden. De sponsorcommissie en bestuur van S.V. ’t Harde zijn zeer verheugd om mee te kunnen delen dat het Mogema weer tot haar sponsoren mag rekenen. De sportvereniging en het bedrijf, al geruime tijd gevestigd op ’t Harde, hebben een rijke historie in relatie tot elkaar. Mogema is naast Cosponsor en Topsponsor zelfs lange tijd Hoofdsponsor geweest. Naast de sponsoring is een behoorlijk aantal leden werkzaam of werkzaam geweest bij Mogema. Het is nu geweldig om te kunnen meedelen dat de sponsoring door Mogema bij S.V. ’t Harde weer wordt opgepakt. Veel dank van bestuur en sponsorcommissie gaan dan ook uit naar de sponsor. Er wordt uitgekeken naar een prettige samenwerking. Op 1 februari 2019 jl. is de sponsorovereenkomst ondertekend door dhr. Steenkamer namens Mogema en door Mark Timmers namens de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde. Uiteraard kon een fraai boeket bloemen voor de sponsor niet ontbreken.

Mogema is al sinds 1956 niet meer weg te denken uit ‘t Harde en sinds 2001 onderdeel van het beursgenoteerde Aalberts Industries N.V. Sindsdien is Mogema uitgegroeid tot een internationaal toonaangevend hightech expert op het gebied van verspanen, lassen, cleaning en vacuümtechnologie met alle competenties van engineering tot assemblage. Mogema levert aan diverse markten complexe mechatronische modules, mechanische samenstellingen, vacuümsystemen en nauwkeurige machineframes.

Mogema is onderdeel van “Aalberts Advanced Mechatronics” en is samen met zusterbedrijven Lamers in Nijmegen, Pneutec in Hoofddorp en IDE in Duitsland in staat om volledig modules te leveren binnen de hightech industrie.

Door deze enorme groei zijn er ook diverse vacatures ontstaan en we zijn op zoek naar nieuwe collega’s! Wil jij in de hightech industrie werken en in de buurt? Kijk dan snel op mogema.nl!

Mogema Industrieweg 9 8084 GS ‘t Harde Postbus 34 8084 ZG ‘t Harde +31 (0)525 651 533 info@mogema.nl www.mogema.nl