Afgelopen donderdagavond heeft een 35-koppige gezelschap bestaande uit diverse sponsoren van S.V. ’t Harde een bezoek gebracht aan eredivisionist PEC Zwolle. De groep van sponsoren  verzamelde zich omstreeks 18:00 uur op Sportpark Schenk waar de hoofdbestuurskamer voor de gelegenheid was omgetoverd tot een klein pop-up restaurant.

Na de ontvangst stond de groep een heerlijk stampotten buffet te wachten welke was bereid door S.V. ’t Harde sponsor Slagerij Van Guilik uit Hattemerbroek. Na deze, bij de koude weersomstandigheden passende, maaltijd begaf het gezelschap zich per bus van Hendriks Touringcar uit Oldebroek richting het Mac3Park Stadion in Zwolle.

In het stadion aangekomen sloot de groep sponsoren zich aan bij de reeds aanwezige leden van de Business Club N.V. Na de opening, door Patrick Visch van de Business Club, werden de aanwezigen door Gerard Nijkamp (technisch directeur) en Edwin Peterman (commercieel directeur) voorzien van de nodige interessante informatie m.b.t. de organisatie Pec Zwolle.

Na deze presentatie werd de groep opgesplitst in drie kleinere groepen. Deze groepen bezochten o.a. de persruimte, fitnessruimte en kleedkamer van het stadion. In de fitness/herstel ruimte werd een ruime uitleg gegeven door Arjan Louwen van Louwen en Muilwijk Fysiotherapie en Ergotherapie. Louwen en Muilwijk, sponsor o.a. bij Pec Zwolle en S.V. ’t Harde ontfermt zich als onderdeel van de medische staf over de fysieke staat van de selectie en met name de geblesseerde spelers van de eredivisionist.

In de persruimte werden de groepen uitgebreid geïnformeerd over Pec Zwolle United en regionale binding en ambities van Pec Zwolle. Nadat alle groepen de kleedkamer verhalen, verteld door voormalige Pec Speler en huidige accountmanager Dirk Marcellis, met belangstelling hadden aangehoord werd er een afsluitende borrel gedronken in de Business Lounge in het Stadion.

Omstreeks 22:30 was het tijd voor de sponsoren van S.V. ’t Harde om weer met de bus huiswaarts te keren. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde kan terugkijken op een zeer geslaagd evenement en bedankt de Business Club N.V. voor de samenwerking en alle aangemelde sponsoren voor hun komst.

De (meeste) foto’s zijn gemaakt door Studio Lusin