Onlangs ontvingen sponsoren van S.V. ’t Harde onderstaande uitnodiging. Al een mooi aantal belangstellenden hebben zich via de link voor het evenement aangemeld, maar er zijn nog plaatsen beschikbaar! Sponsoren kunnen zich nog aanmelden tot en met zondag 27 januari! S.V. ’t Harde nodigt haar sponsoren van harte uit voor een sponsoren evenement op 31 januari 2019. Op deze avond kunnen sponsoren van de vereniging aanhaken bij een bezoek van Business Club N.V. aan PEC Zwolle. Er wordt dan de gelegenheid geboden om een kijkje achter de schermen te nemen bij de Eredivisie club uit Overijssel. Louwen & Muilwijk Fysiotherapie & Ergotherapie, sponsor bij PEC Zwolle en S.V. ‘t Harde, zal als onderdeel van de medische staf van PEC Zwolle over haar werkzaamheden vertellen. Daarnaast zal een rondleiding door gedeelten van het Mac3Park Stadion niet ontbreken. Voorafgaand aan het bezoek aan PEC Zwolle zal er voor de sponsoren een stampotten buffet klaarstaan op Sportpark Schenk verzorgd door Slagerij Van Guilik. Na deze maaltijd zal het gezelschap gezamenlijk vertrekken naar Zwolle.
Het programma voor deze avond zal er als volgt uitzien: * 17:30 uur: Verzamelen in de hoofdbestuurskamer op Sportpark Schenk. * 18:00 uur: Buffet in hoofdbestuurskamer. * 19:15: uur. Vertrek naar het Mac3Park stadion in Zwolle * 19:30. uur: Ontvangst met koffie bij Pec Zwolle in het spelershome. * 20:00 uur: Start presentatie en rondleiding samen met Business Club N.V. De diverse presentaties vinden plaats in verschillende ruimten van het stadioncomplex zoals bijvoorbeeld de kleedkamers. Deze zullen worden verzorgd door o.a. Arjan Louwen (namens Louwen en Muilwijk) en Edwin Peterman en Gerard Nijkamp (namens PEC Zwolle). * Aansluitend een afsluitende borrel in de Business Lounge. * Vertrek naar ‘t Harde. * Voor de liefhebbers nog een kop koffie of drankje in de hoofdbestuurskamer op portpark Schenk. * Einde.
Bij vragen of voor meer informatie zijn wij bereikbaar middels deze link. Middels de onderstaande knop kunnen sponsoren van S.V. ’t Harde zich online aanmelden:
KLIK HIER OM AAN TE MELDEN
Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde hopen op enthousiaste deelname aan dit evenement en kijken er naar uit haar sponsoren u te mogen begroeten op donderdagavond 31 januari 2019.