Donderdagavond speelt het eerste elftal van S.V. ‘t Harde een oefenwedstrijd tegen VSCO ’61 op sportpark “De Heughte” in Oosterwolde. De wedstrijd zal om 20.00 uur beginnen.
Afgelopen zaterdag speelden de mannen van Egbert Kragt hun eerste oefenwedstrijd in 2019. Er werd met 1-1 gelijk gespeeld tegen Zwolsche Boys.
Zwolsche Boys staat op een verdienstelijke 2e positie in de 3e klasse. Dat is niet voor niks, er zit veel individuele klasse in deze ploeg. Ook wil Zwolsche Boys graag voetballen, waardoor er een mooie pot voetbal te zien was. De 1e helft maakte S.V. ‘t Harde de 0-1 door een mooie individuele actie van Bram van de Worp. Hij ronde zijn actie met een mooie lob over de keeper af. In de 2e helft maakte Zwolsche Boys met een prachtige afstandschot de gelijkmaker. Een mooie en nuttige oefenpot, waarbij Arnoud Kamerbeek en Wesley Huenestein hun eerste speelminuten weer maakten na lang blessureleed.
Aanstaande donderdag wacht dus een nieuwe interessante oefenwedstrijd tegen VSCO ’61. Een mooie krachtmeting ter voorbereiding op de belangrijke 2e seizoenshelft.