Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Primera Elburg haar bord-sponsoring heeft vernieuwd en uitgebreid. Op 15 december jl. hebben Henri Bruijnes van Primera Elburg en sponsorcommissielid Mark Timmers van S.V. ’t Harde het vernieuwde sponsorcontract ondertekend. Primera Elburg heeft al geruime tijd een reclamebord bij de vereniging. Het oude bord was aan vernieuwing toe waarbij Henri Bruijnes heeft besloten om de oppervlakte van het oude bord te vergoten naar een 5 meter bord op een nieuwe prominentere plaats achter één van de doelen. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Henri Bruijnes voor deze vernieuwde sponsoring. Het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk werd direct officieel in gebruik genomen en uiteraard ontving Henri een fraai boeket bloemen.

Primera Elburg

Voor onze klanten zijn wij de vertrouwde winkel in de buurt met een unieke combinatie van producten en diensten voor iets leuks voor jezelf of een snelle boodschap. Zo kun je bij Primera onder andere terecht voor wenskaarten, postzegels, tijdschriften, boeken, dagbladen, tabak, Staatsloterij, Lotto, beltegoed, cadeaukaarten, tickets, kantoorartikelen en cartridges. Altijd persoonlijk, gezellig en goed geholpen!

Oplaadpunt OV Chipkaart:
Je kunt zowel een anonieme OV-chipkaart als een persoonlijke OV-chipkaart bij ons opladen.

Stomerijservice:
Je kunt je stoomgoed vakkundig laten reinigen bij onze winkel.

PostNL Pakketpunt:
Je kunt je pakket ophalen, versturen of retourneren wanneer het jou uitkomt.

Pasfotoservice:
In onze winkel kan je professionele pasfoto’s laten maken volgens de gestelde richtlijnen. De pasfoto’s zijn onder andere geschikt voor een paspoort, rijbewijs of identiteitskaart.

Riverdale:
Nieuw in onze winkel! De collectie van Riverdale bestaat uit woonaccessoires voor het hele huis; van items voor de woonkamer tot de badkamer, van de veranda tot de slaapkamer. Bij ons vind je elk seizoen een zorgvuldig samengestelde selectie Riverdale producten.

Primera Elburg
Klokbekerweg 170
8081 JJ ELBURG
0525 – 68 66 50
www.primera.nl

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette.