De laatste competitiewedstrijd van dit kalenderjaar speelt ’t Harde op Sportpark de Kuule in Hattemerbroek. Op dit fraai gelegen sportpark speelt tegenstander Noord Veluwe Boys zijn thuiswedstrijden.

Afbeeldingsresultaat voor noord veluwe boysHet wordt zaterdag geen weerzien met oud S.V. ’t Harde trainer Jan-Jaap Kooistra, vorige week zijn beide partijen overeengekomen dat de trainer aftreedt als hoofdtrainer van de gastheren. Noord Veluwe Boys bekleedt momenteel de negende plek in de rangschikking. Afgelopen zaterdag werd een belangrijke thuisoverwinning geboekt tegen Prins Bernhard, hierdoor heeft men de aansluiting weten te behouden met de middenmoot.

’t Harde zal zich om meerdere redenen willen revancheren. In de eerste plaats voor de nederlaag van afgelopen week tegen Elspeet. Daarnaast werden de Hardenezen in het afgelopen seizoen tweemaal verslagen door de blauwhemden uit Hattemerbroek. Op dit moment staat ’t Harde nog steeds tweede op de ranglijst, maar men zal naar alle waarschijnlijkheid moeten winnen om deze positie te handhaven. Alle reden om scherp aan te treden in deze laatste competitiewedstrijd van 2018.

De aftrap in ‘De Kuule’ zal om 14.30 uur plaats vinden. De wedstrijd staat onder leiding van Dhr. Ekkel.