Sinds een paar weken is José Bos-Brink onze nieuwe hoofd Public Relations binnen S.V. ‘t Harde. Deze functie was vacant geworden na het stoppen van Annemieke Jolink aan het begin van dit kalenderjaar.

Alle PR taken bleven de afgelopen periode wel uitgevoerd, maar het is belangrijk om weer een hoofd PR binnen onze vereniging te hebben om de nodige stappen vooruit te gaan maken. Wij zijn dan ook blij dat José deze mooie taak op haar wil nemen.

José is geen onbekende binnen S.V. ‘t Harde. Haar beide broers spelen of hebben bij S.V. ‘t Harde gespeeld, haar vader, Henk Brink, heeft jarenlang diverse vrijwilligerswerkzaamheden uitgevoerd voor S.V. ‘t Harde. Haar zoon Levi voetbalt in de JO15-1, waardoor José bijna elke zaterdag als voetbalmoeder langs de lijn staat. En ook de kleinste van de familie is iedere woensdag te vinden op de voetbalschool.

De afgelopen jaren heeft José samen met een heel team steeds een mooie presentatiegids gemaakt. Een mooie klus, welke vooral in het voorjaar en in de zomermaanden erg intensief is. Inmiddels weet José de weg goed binnen de vereniging. Dit is erg prettig met betrekking tot deze functie.

De komende weken zal José haar weg gaan vinden binnen de PR afdeling van S.V. ‘t Harde, waarbij er gelijk een eerste mooie uitdaging klaar ligt: het moderniseren van ons programmaboekje. Hier komen wij later nog op terug.

Wij wensen José veel succes in haar nieuwe functie!