Op 10 november jongsleden vond er voor het eerst sinds jaren weer een oliebollenactie plaats. Waar in het verleden de supporters vereniging deze actie organiseerde, wordt deze actie nu rechtstreeks vanuit de vereniging georganiseerd. Er worden diverse acties georganiseerd om de verbouwingskas te spekken. Dit geld is hard nodig om onze accommodatie weer op het niveau te krijgen, zoals in deze huidige tijd gewenst is.

Met de acties die georganiseerd worden, zoeken wij nadrukkelijk de samenwerking met onze sponsoren. Ook voor deze mooie actie hebben wij weer erg prettig samengewerkt met onze trouwe sponsor: Bakkerij Grootkarzijn.

De leden konden vooraf een intekenlijst inleveren bij de actielijst, deze oliebollen werden op bestelling gemaakt. De leden konden de oliebollen weer ophalen in de oliebollenkraam in de kantine van ons mooie sportpark. Aan de kraam en in de winkel van bakkerij Grootkarzijn werden de oliebollen ook per stuk en in zakken van 10 stuks verkocht. Menig Hardenees heeft nog een oliebol weten te scoren op deze zaterdag. Onze succesvolle MO13-1 meiden hebben voor een ieder het goede voorbeeld gegeven, om op de zaterdagmorgen een huis aan huis verkoop te doen in ‘t Harde. Een zeer goed initiatief!

De oliebollen zijn gebakken in de bakkerij zelf onder strakke leiding van Pim Grootkarzijn (sr). Zoon en bakker Pim Grootkarzijn (jr) en Stefan Brink hebben zorg gedragen voor het goede beslag. Onze topvrijwilligers hebben de oliebollen gebakken, waarbij de keurdames de oliebollen netjes in de zakken hebben gedaan.

Deze actie heeft uiteindelijk een mooi bedrag van € 1441,00 opgeleverd. Wij willen dan alle vrijwilligers, bakkerij Grootkarzijn, kopers en verkopers hartelijk danken voor jullie inzet en medewerking.

Volgend jaar komt deze actie zeker weer op de agenda. Als dan de hele vereniging meedoet om zoveel mogelijk oliebollen te verkopen, dan moet een verdubbeling van de opbrengsten mogelijk zijn.