Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat Pruis Schilderwerken uit ’t Harde bordsponsor is geworden bij S.V. ’t Harde. Joachim van Olst van Pruis Schilderwerken zette hiervoor zijn handtekening op de sponsorovereenkomst. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Joachim van Olst van Pruis Schilderwerken voor deze mooie nieuwe sponsoring. Als dank en blijk van waardering heeft Gerwin Companjen namens bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd op Sportpark Schenk het nieuwe reclamebord in gebruik genomen.

Pruis Schilderwerken

Pruis Schilderwerken staat al bijna 90 jaar garant voor ambachtelijk vakwerk. Wat begon als eenmansbedrijf in Elburg, groeide uit tot een multifunctioneel schildersbedrijf. Met meer dan 40 vakkundige glaszetters en schilders bedienen wij vanuit ons kantoor in ‘t Harde een breed scala aan particuliere en zakelijke klanten.

Bij ons gebeurt alles op maat en met liefde voor het vak. Ieder project – van groot tot klein – pakken wij met plezier aan. Of het nu gaat om een woning, een ziekenhuis of een monumentaal Amsterdams grachtenpand. Wij zijn in staat om het schilderwerk met de beste kwaliteit en duurzaamheid uit te voeren. Ambachtelijk schilderwerk, in combinatie met uitstekende service, heldere prijzen en flinke dosis enthousiasme… dat is Pruis Schilderwerken. U kunt bij ons terecht voor al uw binnenschilderwerk, buitenschilderwerk, het maken en uitvoeren van een meerjarenonderhoudsplan, houtrot reparatie, wandafwerking en glasservice.

Pruis Schilderwerken
Koekoeksweg 6
8084 GM ‘t Harde
Telefoon: 0525 68 33 33
info@pruisschilderwerken.nl
www.pruisschilderwerken.nl