Beste leiders/spelers,

Inmiddels hebben een aantal teams en spelers het geld voor de grote club actie al ingeleverd, toch missen we van een aantal teams en spelers nog het opgehaalde geld voor de loten.

A.s. zaterdag zit Dennis Elskamp van 10:00 tot 11:00uur in de hoofdbestuurskamer om het geld in ontvangst te nemen van de spelers en teams die dit nog niet hebben ingeleverd.
Mocht je zaterdag niet in de gelegenheid zijn om het op dit tijdstip in te leveren dan kan dat deze week ook bij de bestuursleden van de supportersvereniging. Dat zijn: Dennis Elskamp, Bart-Jan Olthuis, Arjan van Driesten, Sjaak Vellekoop, Mark Elskamp, Rene Grootkarsijn en Sjoerd Bosscha.

Graag verzoeken wij van de volgende elftallen nog het geld in te leveren:
5e
VR1
JO 19-1
JO 19-2
JO 17-2
JO 15-2

Mocht je over het bovenstaande nog vragen hebben dan kan je contact opnemen met:
Sjaak Vellekoop:
0652090779