Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Plus De Vrijheid, supermarkt in Elburg, Ster-sponsor geworden is van de vereniging. Op 6 november jl. hebben dhr. Gerrit Knikker, eigenaar van Plus De Vrijheid, en sponsorcommissielid Mark Timmers van S.V. ‘t Harde in de supermarkt te Elburg het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van Gerrit Knikker voor deze mooie nieuwe sponsoring. Tevens werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Als dank en blijk van waardering werd aan de sponsor een fraai boeket bloemen aangeboden.

Welkom bij PLUS De Vrijheid!

Goed eten. Daar houden we van. Want goed eten is belangrijk, voor iedereen elke dag. Daarom selecteren wij voor jou pure en verse producten met een duidelijke herkomst en veel smaak. Lekker eten gemaakt vanuit liefde voor het ambacht en met aandacht voor mens, milieu en dierenwelzijn. Daarnaast willen we dat goed eten voor iedereen toegankelijk is. We helpen je dan ook graag om goed en lekker eten op tafel te zetten en bieden een snelle, persoonlijke service-zowel in de winkel als online. Ten slotte vinden we dat goed eten betaalbaar moet zijn. Daarom kopen wij onze producten grootschalig in en zorgen wij wekelijks voor aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij Plus De vrijheid in Elburg kunt u ook uw boodschappen online bestellen. Deze kunt u dan thuis laten bezorgen door de eigen Plus-bezorgdienst. Nieuw hierbij is dat u uw boodschappen ook in de avonduren tot 21:00 uur kan laten bezorgen!

Tot ziens in onze winkel!

Klokbekerweg 164
8081 JJ Elburg
Tel. 0525-681886
knikker-elburg@plussupermarkt.nl
www.plus.nl