Nadat op dinsdagavond 30 oktober jl. een 100 tal personen, bestaande uit sponsoren van S.V. ’t Harde en leden van Business Club N.V, zich hadden verzameld bij Restaurant de Haas werden, de gasten na ontvangst met koffie en petit fours welkom geheten in Elburg. In verband met de extreem slechte weersvoorspelling voor deze avond werd de geplande stadswandeling vervangen door een interessante presentatie over Elburg in vroegere tijden.

Willem van Norel van de Oudheidkundige Vereniging Arent thoe Boecop wist de aanwezigen te boeien met een prachtig verhaal en met vele historische afbeeldingen van de stad Elburg. Na afsluiting van de presentatie begaf het gezelschap zich te voet naar de andere kant van de stad richting Brasserie Aan de Gracht. Dit bijzondere bedrijf, welke bestaat uit de Brasserie, kunstatelier en Stadbrouwerij Vos had haar deuren geopend voor deze avond. Wat het veelzijdige bedrijf vooral uniek maakt is dat bij de onderneming een groot aantal mensen met een beperking werkzaam is.

Gedurende het verblijf was er voor alle aanwezigen ruim de gelegenheid om kennis te maken met alle bedrijfsonderdelen waarbij de enthousiaste Gerrit-Jan meerdere rondleidingen verzorgde door de Bierbrouwerij. Uiteraard werd de inwendige mens niet vergeten en konden de gasten naast de geserveerde hapjes zich ook te goed doen aan het proeven van de speciale eigen gebrouwen bieren van Stadsbrouwerij Vos. Al met al kan er worden teruggekeken op een leuke en leerzame avond.

Het bestuur en de sponsorcommissie bedanken de Business Club N.V. voor de gezamenlijke organisatie en Restaurant de Haas, Brasserie Aan de gracht en Brouwerij Vos voor haar gastvrijheid.