Bordsponsor Apotheek ‘t Harde heeft haar sponsorcontract verlengd tot en met 2021. Apotheek ’t Harde is onlangs overgenomen door de nieuwe eigenaresse Andrea Borst-Nooij. De Service Apotheek op ’t Harde was onder leiding van de familie De Jong al jaren een trouwe sponsor. Op 23 oktober jl., werd het nieuwe contract ondertekend op Sportpark Schenk door Andrea Borst en sponsorcommissielid Mark Timmers. Het bestuur en de sponsorcommissie bedanken Andrea zeer hartelijk voor de voorzetting van de sponsoring. Als dank en blijk van waardering werd de sponsor een mooi boeket bloemen aangeboden.

Service Apotheek ´t Harde

***let op: per 1 januari 2019 van maandag t/m vrijdag de hele dag geopend***

In onze Service Apotheek werken de beste farmaceutische experts. Daarom krijgt u in onze apotheek altijd een persoonlijk advies over de medicijnen, hulpmiddelen en zelfzorgproducten die u gebruikt. Ons team is goed opgeleid en volgt regelmatig nascholingen zodat we op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen. Wij staan graag voor u klaar!

Bent u bekend met onze services?

Persoonlijk advies U kunt bij onze apotheker(s) en assistenten altijd terecht met uw vragen. Wij hebben gespecialiseerde assistentes in o.a. astma en copd en diabetes. Daarnaast kunnen we u adviseren over incontinentiemateriaal, katheters en verbandmiddelen.


Herhalen online

Binnenkort starten we in samenwerking met de huisartsen de mogelijkheid om uw herhaalmedicatie online of via een app op uw smartphone aan te vragen. U hoeft dan niet meer te bellen naar de assistente van de huisarts of een doosje in te leveren. Wij laten het u weten zodra de service online is!

Medicatiebeoordeling Bent u ouder dan 65 jaar en gebruikt u meer dan vijf medicijnen naast elkaar? Dan komt u mogelijk in aanmerking voor een medicatiebeoordeling door onze apotheker en uw huisarts. Samen met u kijken we of u nog de juiste medicijnen gebruikt, in de juiste hoeveelheden en bespreken we uw wensen en ervaringen. Zo maken we uw medicijngebruik zo makkelijk mogelijk en voorkomen we problemen. Interesse? Neem gerust contact op en vraag of u in aanmerking komt.

Service Apotheek ´t Harde
Blerckweg 12
8084 EZ ´t Harde
0525 65 37 00
info@serviceapotheektharde.nl
www.serviceapotheek.nl/tharde