Sinds enkele jaren is Boeve en Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies uit Oosterwolde en Elburg sponsor van S.V. ’t Harde. Ook de komende jaren zullen zij de vereniging ondersteunen door middel van het Co-sponsorschap. Met deze overeenkomst is Boeve en Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde. Namens Boeve en Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies heeft Harmen van Dorp, samen met sponsorcommissielid Mark Timmers het nieuwe sponsorcontract ondertekent. Uiteraard heeft Harmen van Dorp hier een fraai bloemstuk bij ontvangen. Vanuit S.V. ‘t Harde danken wij Boeve en Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies voor de jarenlange ondersteuning!

Boeve en Van Dorp Administratie, Verzekeringen en Advies

Wij zijn een low budget administratie- en verzekeringskantoor in Oosterwolde (GLD) en Elburg. Wij hebben aandacht voor onze klanten. Meedenken met de klant vinden wij erg belangrijk. Wij werken niet met online programma’s, maar stellen persoonlijk contact voorop. Door de klant te kennen, kunnen we beter inspelen op de behoefte en de mogelijkheden. Als klant krijgt u een eigen contactpersoon. Zo heeft u altijd een aanspreekpunt binnen ons kantoor die op de hoogte is van het reilen en zeilen binnen uw onderneming. Geen dure adviseurs maar mensen die weten waar ze mee bezig zijn. Hierdoor kunnen wij onze tarieven laag houden. Wij werken voornamelijk voor ZZP’ers en het MKB in de regio.

Wij zijn een lokaal administratiekantoor in de gemeente Oldebroek met een regionale uitstraling. Wij werken in een straal van 50 kilometer rondom Elburg, Kampen, Dronten, Wezep, Epe en Nunspeet. Wij hebben een brede klantenkring en staan voor alle bedrijven en instellingen klaar. Zo verzorgen wij de administratie voor landbouwbedrijven, ZZP’ers, bouwbedrijven, artiesten, autobedrijven, kapsalons, rijscholen, horecaondernemingen, taxicentrales, veehouderijen en sportscholen. Kortom, wij staan voor elke ZZP’er en MKB’er klaar.

Geef, net als deze bedrijven, niet onnodig veel geld uit aan uw bedrijfsadministratie en neem vrijblijvend contact met ons op.

Vestiging Oosterwolde (GLD) Oostendorperstraatweg 92 8097 PN OOSTERWOLDE T. 0525 – 622 031

Vestiging Elburg Jufferenstraat 1 8081 CP Elburg T. 0525 – 65 61 87 info@boeveenvandorp.nl www.administratiekantoorboeveenvandorp.nl