De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde en het bestuur van de Business Club N.V. nodigen sponsoren en van S.V. ’t Harde en leden van Business Club N.V. uit voor een speciaal en informeel evenement: Historische stadswandeling door Elburg en bezoek bierbrouwerij Aan de Gracht.

Op dinsdag 30 oktober komen de sponsoren van S.V. ‘t Harde en de leden van de Business Club N.V. samen voor een historische stadswandeling door Elburg. De vereniging Arent Thoe Boecop zal deze wandeling verzorgen i.s.m. Brasserie Aan de Gracht, waar de nieuwe bierbrouwerij Eembier onderdeel is van deze avond.

Het bezoeken van Brasserie Aan de Gracht stond hoog op beide verlanglijstjes. Daarbij is Elly Plugers, één van de leden van de Business Club N.V. een trouw vrijwilliger van de vereniging Arent Thoe Boecop. De link met een stadswandeling was snel gelegd om een fraai programma aan te kunnen bieden. Arent thoe Boecop is een vereniging die zich richt op het vergroten van de kennis van de geschiedenis van de gemeente Elburg. Daaronder vallen de kernen Doornspijk, Hoge Enk, ‘t Harde, Oostendorp en Elburg. De stadswandeling leidt het gezelschap door het historische vissersdorp. Vanaf 19.30 uur zal er verzameld worden bij Restaurant de Haas. Daarna zal er in meerdere groepen uiteen worden gegaan voor de stadswandeling zodat de ondernemers met elkaar op pad kunnen. Er zal vervolgens worden afgesloten bij Aan de Gracht, waar er naast het proeven van de lekkernijen ook tijd is om elkaar te ontmoeten.

Datum: dinsdag 30 oktober 2018.
19.30 uur: Inloop met koffie bij Restaurant de Haas
20.00 uur: Welkom en nieuwswaardigheden
20.10 – 22.00: Stadswandeling door Elburg en langs bierbrouwerij
22.00 – 22.30: Borrel Aan de Gracht

Bij vragen of voor meer informatie is de sponsorcommissie bereikbaar bereikbaar middels deze link.

Leden van de Businessclub kunnen zich aanmelden via de website van de Business Club. Sponsoren van S.V. ‘t Harde kunnen zich aanmelden voor dit evenement via onderstaande button:

Klik hier om aan te melden

Wij hopen u te mogen begroeten op dinsdag 30 oktober bij Restaurant De Haas, Brasserie Aan de Gracht en Brouwerij Eembier te Elburg