Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Bouwcenter Concordia uit Elburg bordsponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde Bouwcenter Concordia Elburg voor deze nieuwe sponsoring. Onlangs werd de sponsorovereenkomst getekend met vestigingsleider Wilfred van Ommen en werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen. Uiteraard werd Wilfred van Ommen een fraai boeket bloemen aangeboden als dank en blijk van waardering.

Over Bouwcenter Concordia Elburg

Bij Bouwcenter Elburg kun je als vakman terecht voor bouwmaterialen. Of je nu een professional bent of particulier. Je vindt bij ons alles voor nieuwbouw of verbouwing. We bieden hoogwaardige materialen en beschikken over veel vakkennis. Voor al jouw klussen. Zo zijn alle bouw- en afbouwmaterialen bij ons te vinden. Van fundering en vloeren tot deuren, ramen en kozijnen. Van hout- en plaatmateriaal tot ijzerwaren. Van gereedschappen tot complete keukens en uitgebreide collectie tegels tot topkwaliteit sanitair. Waar je klus ook uit bestaat; bij ons vind je wat je nodig hebt.

Drive in magazijn

Bouwcenter Elburg heeft een drive-in magazijn. Handig, want je kunt met je werkbus direct pakken en laden. Dat scheelt tijd. En ben je zelf niet in de gelegenheid om langs te komen of kun je de materialen niet vervoeren? Geen probleem! Wij brengen al jouw materialen naar de bouwplaats met onze bus met aanhanger of vrachtwagen met kooiaap. Dat scheelt jou tijd en geld.

Advies

Naast een compleet assortiment en hoogwaardige materialen, kun je bij Bouwcenter Elburg terecht voor professioneel advies. Want onze medewerkers zijn bouwspecialisten en hebben antwoord op al jouw vragen. Voor welke bouwuitdaging je ook staat: wij denken met je mee. Wij zoeken graag en snel een oplossing, zonder kwaliteit uit het oog te verliezen.

 

 

 

 

 

 

 

Bouwcenter Concordia Elburg

Westerlengte 8 8081 PZ Elburg 0525 745 000
info@bouwcenterelburg.nl
www.bouwcenter.nl/elburg