Op zaterdag 10 november houden wij in samenwerking met onze trouwe topsponsor Bakkerij Grootkarzijn een oliebollenactie. Op deze dag gaan wij oliebollen op ons sportpark en bij bakkerij Grootkarzijn verkopen. De opbrengsten van deze actie gaan uiteraard weer naar onze spaarpot voor de verbouwing. Opbrengsten van deze acties zijn hard nodig om de verbouwings plannen te realiseren.

Om deze actie tot een succes te maken, werken wij met intekenlijsten. Zo kan een ieder vooraf een bestelling plaatsen.

Wij weten dat deze actie kort op de “grote clubactie” is, maar de ervaring leert dat begin november het oliebollenseizoen weer begint. Als wij deze actie later plannen, dan komen wij in conflict met de sinterklaasfestiviteiten, vandaar deze overlap in acties.

Via de leiders worden de intekenlijsten verspreidt onder de voetballers. Voor de niet voetballers hebben wij een intekenlijst toegevoegd aan dit bericht. Ook kan er een intekenlijst in de kantine gepakt worden. Intekenlijsten liggen in publicatierek links naast de keuken.

Waarom hebben wij als vereniging met regelmaat een actie onder de leden? Met dit soort acties kunnen wij de noodzakelijke verbouwingen realiseren. Dit seizoen willen wij met fase 2 van de verbouwing starten. Dit is echt nodig, want het “oude” gedeelte van ons gebouw staat er al vanaf 1970. De komende jaren moeten wij dit gedeelte renoveren, de ruimtes zijn erg verouderd. Door de renovatie kunnen wij onze accommodatie weer gereed maken voor de komende 30 jaar.

Met elkaar de acties succesvol maken is met elkaar de verbouwingen realiseren.

Alvast bedankt!

Actiecommissie S.V. ‘t Harde