Sinds vele jaren is grafisch bedrijf Bredewold uit Wezep een trouwe sponsor van S.V. ’t Harde. Naast het sponsorschap is Bredewold ook de vaste drukker van de presentatiegids van onze vereniging. Ook de komende jaren zullen zij de vereniging ondersteunen door middel van het Co-sponsorschap. Met deze overeenkomst is Bredewold Creatie, Web & Print te vinden in diverse sponsoruitingen van S.V. ’t Harde. Namens Bredewold heeft Fred Mensink samen met sponsorcommissielid Gerwin Companjen het nieuwe sponsorcontract ondertekent. Vanuit S.V. ‘t Harde danken wij Bredewold Creatie, Web & Print voor de jarenlange ondersteuning en samenwerking!

Als Bredewold creatie, web en print zijn wij trots om SV ’t Harde weer te sponsoren voor de komende jaren. Wij wensen alle leden en vrijwilligers een fijn en sportief seizoen.

Onze nieuwe actie is: Wij geven de voorzet en laten de klant scoren.

Het is tijd om doelen te stellen voor jouw organisatie. Bredewold kan het verschil maken met een communicatiestrategie die raak is. Meer aantrekkingskracht, meer impact, new business. We hebben specialisten in huis op het gebied van strategie en concept, creatie en vormgeving, web en print.

Actie! Het sportseizoen begint weer, dus we dachten: jij komt langs voor een één-tweetje met één van onze profs, om te kijken hoe jij met je merk gaat scoren.
Dan mag jij deze bal houden. Goede deal?

Bredewold Creatie, Web en Print
Rondweg 76
8091 XK Wezep
038 376 33 90
info@bredewold.nl
www.bredewold.nl