Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Rijschool Hendriks uit Oldebroek bord-sponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Op zaterdag middag 22 september jl. hebben Alex Hendriks van Rijschool Hendriks en sponsorcommissielid Mark Timmers van de sponsorcommissie het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Alex Hendriks voor deze nieuwe sponsoring. Ook werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

 

 

 

 

 

 

Rijschool Hendriks sinds 1966

Rijschool Hendriks is de meest complete rijschool in de regio rond Oldebroek, Elburg, ‘t Harde, Wezep, Hattem en Hattemerbroek. Door de jaren heen zijn wij bekend geworden om onze serieuze en prettige manier van lesgeven. Dit hebben wij bereikt door elke les met dezelfde instructeur of instructrice in te plannen. Daarnaast begeleiden wij onze leerlingen persoonlijk richting het examen. Of je nu kiest voor een reguliere of voor een versnelde opleiding, of je nu zelfverzekerd bent of juist faal-angstig. Wij bieden met onze ervaring een rijopleiding op maat.

 

Alle rijbewijzen onder 1 dak:

Bij ons kun je terecht voor allerlei soorten opleidingen. Van bromfiets tot oplegger, van theorieles voor alle categorieën tot nascholingen voor de vrachtwagen en bus. Ook bieden wij begeleidingsritten aan voor mensen die angstig zijn geworden in het verkeer of die op doktersadvies hun vaardigheden willen herzien. Voor bedrijven geven wij rijvaardigheidstrainingen waarbij er achteraf besproken wordt op welke punten de bestuurder zich nog kan verbeteren. Ook kunt u bij ons terecht voor motorrijvaardigheidtrainingen zoals de RMT en het Offroad rijden.

 

Rijschool Hendriks

Zuiderzeestraatweg 164a
8096 CE Oldebroek
0525-633975
06-21626105
info@rijschoolhendriks.nl
www.rijschoolhendriks.nl