Al geruime tijd zijn de Gulf Tankstations en shop uit Elburg en Nunspeet aan S.V. ’t Harde verbonden als sponsor.

Het bedrijf was reeds bordsponsor met een bord aan het hoofdveld. Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde nu met het feit dat Gulf Elburg-Nunspeet bereid is gevonden om bord sponsor te worden van op alle vier bovenhoeken van de ballenvangers. Freddie Zanting van Gulf Elburg- Nunspeet heeft besloten om ook op deze plaatsen aan het hoofdveld zicht te laten zien door middel van zijn bedrijfsreclame.

Hierbij bedanken bestuur en sponsorcommissie Freddie Zanting dan ook zeer voor deze fraaie sponsor-uitbreiding. Afgelopen zaterdag 22 september werden de reclameborden officieel in gebruik genomen. Deze zullen zeer binnenkort op hun nieuwe plek worden opgehangen.

Als dank en blijk van waardering voor deze sponsoruitbreiding werd aan Freddie Zanting en mooi boeket bloemen aangeboden.

 

 

 

 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gulf is een internationale producent en leverancier van brandstoffen en smeermiddelen voor de industrie en bedrijfs- en consumentenmarkt. Het merk Gulf is aanwezig in meer dan honderd landen over de hele wereld, gedurende al meer dan 100 jaar.

In Nederland is Gulf bekend als een toonaangevende aanbieder op het gebied van retail brandstofleveringen, maar ook om haar rechtstreekse leveringen van brandstoffen, smeermiddelen en AdBlue in diverse branches, zoals industrie, transport, aannemerij, loon- en grondverzetbedrijven. Daarnaast heeft Gulf een groot marktaandeel in de levering aan de scheepvaart. Gulf heeft met talloze moderne tankschepen en tankauto’s haar distributie in eigen beheer.

Gulf reageert met technische innovaties en vernieuwingen op steeds veranderende behoeften in opslag, vervoer en logistiek. Gulf beoogt daarbij het leveren van uitstekende prestaties, ontwikkeling in technologie en naleving van de laatste regelgeving vanuit de kernwoorden ‘Quality – Endurance – Passion’. Gulf behoort tot de Hindujagroep, één van de grootste gediversifieerde groepen in de wereld. De Hinduja-groep biedt werk aan meer dan 65.000 mensen wereldwijd in 35 landen en is eigenaar van bedrijven in de Banking & Finance, Energie (Oil & Power), Media, Technologie, sectoren Telecom & Transport.

Gulf Elburg en Nunspeet zijn met het hun tankstations en uitgebreide shops met een diverse assortiment aan artikelen te vinden op onderstaande adressen:

Gulf Elburg
Zuiderzeestraatweg Oost 104
8081LE Elburg
Tel: 0525-685397

Gulf Nunspeet
Harderwijkerweg 261
8077 RE Nunspeet
Tel: 0341-256051

 www.gulf.nl