Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Accountants, Adviseurs en Auditors uit Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren bordsponsor geworden is van de vereniging. Op september jl. hebben Gert-Jan Hendriksen namens Onderweegs en De Groot en sponsorcommissielid Jan van de Vegte van S.V. ‘t Harde het sponsorcontract ondertekend.

Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Onderweegs & De Groot Accountants, Adviseurs en Auditors voor deze nieuwe sponsoring. Tevens werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

Accountantskantoor Onderweegs & De Groot Accountants, Adviseurs en Auditors is een accountantskantoor met meerdere vestigingen. Onze accountants en adviseurs zijn lokaal georiënteerd en werken vanuit vier accountantskantoren: Barneveld, Ermelo, Hattem en Lunteren. Wij staan dicht bij u en zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw onderneming. Onze klanten zijn ondernemers uit de gehele regio. Eenmanszaken, midden- en kleinbedrijf (MKB) tot groot zakelijk. Ook medici, vrije beroepen, agrariërs en particulieren kunnen we tot onze klanten rekenen. Onze accountants en adviseurs hebben persoonlijk contact met u als ondernemer of particulier en zijn goed bereikbaar.

De financiële dienstverlening bestaat uit het inrichten en verwerken van administraties, tussentijdse rapportages, het samenstellen van de jaarrekening en diverse belastingaangiften. De accountant en adviseur ondersteunt u onder meer bij bedrijfsopvolging, investeringsbeslissingen, successieplanning, fiscale planning en liquiditeitsprognoses. Daarnaast zijn wij uw gesprekspartner bij contacten met financieringsinstellingen en organisaties die zich bezighouden met crowdfunding.

Advisering is een belangrijk onderdeel in de dienstverlening van Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs. Wij gaan verder dan alleen een zorgvuldig en gedegen advies. Onze accountants en adviseurs sparren met u. Samen zien wij de kansen en risico’s in uw markt. We ondersteunen bedrijven die ondernemerslef combineren met realiteitszin. Wilt u samen met ons op weg naar succes? Dan kiest u voor uw partner in ondernemen: Onderweegs & De Groot Accountants en Adviseurs.

Barneveld Burgemeester Kuntzelaan 29
3771 EP Barneveld
Postbus 106 3770 AC Barneveld

Ermelo Putterweg 19
3851 GA Ermelo
Postbus 149 3850 AC Ermelo

Hattem Nieuweweg 16
8051 ED Hattem

Lunteren Boslaan 21
6741 DJ Lunteren
Postbus 8 6740 AA Lunteren

www.odg-accountants.nl