Na al vele jaren bordsponsor geweest te zijn bij S.V. ’t Harde heeft Ferdie van Olst van Reclamestudio Van Olst zijn bordsponsorschap bij S.V. ’t Harde opgewaardeerd naar Plus Sponsoring. Met zijn bedrijf Reclamestudio van Olst is Ferdie van Olst naast sponsor ook leverancier van bestickering voor de reclameborden bij de vereniging.

De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Ferdie vanOlst zeer hartelijk voor de samenwerking en sponsoring. Als blijk van dank en waardering overhandigde Mark Timmers namens de sponsorcommissie aan Ferdie van Olst een fraai boeket bloemen. Op 20 september werden op Sportpark Schenk de benodigde handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst. Tevens werd het tweede reclamebord van Reclamestudio Van Olst officieel in gebruik genomen.

Reclamestudio Van Olst, dé specialist op het gebied van het ontwerpen en uitvoeren van reclame. Wij zijn een modern en dynamisch bedrijf en verzorgen sinds 1997 een breed scala aan reclamewerken voor een gevarieerde klantenkring.

Sinds oktober 2011 zijn wij met een nieuw bedrijfspand gevestigd op bedrijventerrein de Broeklanden in Elburg. Dit geeft ons de mogelijkheid om nóg effectiever in de wensen van onze klanten te voorzien. Op deze website vindt u alle informatie over onze diensten.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Reclamestudio Van Olst
Broeklandstraat 26
8082 AE Elburg
0525-631166

info@reclamestudiovanolst.com

www.reclamestudiovanolst.com