Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat Careander uit Harderwijk Ster-sponsor geworden is van de vereniging.

Careander ondersteunt mensen met een verstandelijke beperking of ontwikkelingsachterstand. Er wordt gewerkt vanuit een visie dat ieder mens uniek en waardevol is. Vanuit een veilige en stimulerende omgeving worden mensen geholpen het beste uit zichzelf te halen. Hierdoor kunnen zij het leven leiden dat past bij hun talenten en ambities. Careander is actief in diverse plaatsen in Gelderland en op ’t Harde bekend d.m.v. de locaties De Steenrots, Heidestate, Trefpunt, Shalom en de werkboerderij aan de Nagelhoudsweg. Diverse bewoners van Careander nemen al jaren deel aan de jaarlijkse Deen Supermarkt G-Voetbaldag. Op deze dag ontstond dan ook het contact met bestuurder dhr. Bert Brouwer van Careander.

Uit het zeer prettige contact is nu deze ster-sponsoring ontstaan. Op zaterdag 15 september jl. hebben Erwin Brem namens Careander en sponsorcommissielid Angelique Veer van S.V. ‘t Harde het sponsorcontract ondertekend. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Careander voor deze ster-sponsoring. Als dank en blijk van waardering werd een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

 

Wat doet Careander?

Het leven is een ontdekkingsreis, waarin we altijd onderweg zijn. Wij ondersteunen onze cliënten én medewerkers tijdens deze reis. Bij het ontdekken en ontwikkelen van talenten en dromen. Vanuit een veilige, stimulerende omgeving bieden wij perspectief om te groeien. Wij helpen dromen en talenten bij elkaar te brengen. Zodat onze cliënten het leven kunnen leiden dat bij hen past en onze medewerkers uitgedaagd worden in hun werk.

Onze Missie

Wij halen het beste uit onze cliënten en onze cliënten brengen het beste in ons naar boven. Wij herkennen de talenten en weten waar de ambities liggen. Samen reiken we naar het hoogst haalbare. Voor iedereen binnen Careander. Dit vormt een bron van inspiratie. En creëert een gevoel van respect en erkenning voor onze cliënten.

Onze mensvisie

Ieder mens is uniek. Door God geliefd. Wij hebben allemaal unieke talenten gekregen om te ontwikkelen. Deze zetten we in voor elkaar en voor de schepping. Zo komen wij tot bloei.

Visie op ondersteuning

Onze ondersteuning is niet leeftijdsgebonden. Wordt niet beperkt tot alleen wonen of werken. Of begrensd door locaties. Wij stemmen onze dienstverlening op de cliënt af. Thuis, op het werk of tijdens de vrije tijd. Altijd en overal!

Lees meer over onze visie in ons visieboek. Wilt u het visieboek toegestuurd krijgen? U kunt een exemplaar opvragen via secretariaat@careander.nl of bel naar 0341-46 78 20.

 

Careander Centraal Bureau

Westeinde 27A
3844 DD Harderwijk
0341-467820
info@careander.nl
www.careander.nl