Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat De Partymanager Jos Dekker uit Nunspeet plus-sponsor geworden is van S.V. ‘t Harde. Op maandagavond 10 september jl. hebben Jos Dekker en sponsorcommissielid Mark Timmers van de sponsorcommissie het sponsorcontract ondertekend. Deze sponsoring is mede tot stand gekomen doordat S.V. ’t Harde gaandeweg het seizoen regelmatig gebruik maakt van de diensten van De Partymanager Jos Dekker. Bij evenementen levert De Partymanager bijvoorbeeld meubilair of andere horeca attributen. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Jos Dekker voor deze nieuwe sponsoring. Ook werd het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

Partyverhuur Jos & Diana Dekker beseft als geen ander wat er bij komt kijken om uw feest, bijeenkomst of evenement goed te laten verlopen. Door onze jarenlange ervaring in alle facetten van deze branche kennen wij alle ‘ins en outs’. Wij beschikken inmiddels over een grote diversiteit aan kennis en mogelijkheden. Dit varieert van de verhuur van serviesgoed voor een verjaardag tot het organiseren, managen en creëren van grote (bedrijfs-)evenementen.

Service en kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Dit geldt voor al onze klanten, groot of klein. We zijn steeds op zoek om samen met de klant tot een goed eindresultaat te komen. In principe zijn wij in staat om u van A tot Z van dienst te zijn, maar voor uitzonderingssituaties werken wij samen met andere professionals in de partybranche.

“Kan niet” is voor ons geen optie! We zoeken steeds met onze klanten naar mogelijkheden voor zaken die onmogelijk lijken. Door deze instelling hebben wij klanten die al jarenlang gebruik maken van onze diensten. We pretenderen niet de goedkoopste te zijn, maar we leveren wel professioneel en betrouwbaar maatwerk. Omdat u bij ons terecht kunt voor al uw wensen en benodigdheden voor uw feest, bijeenkomst en evenement kunnen wij u deskundigheid bieden. Het gaat hierbij om de samenhang en afstemming van de vele facetten die bij het organiseren een rol spelen. Omdat wij uw zorgen over het organiseren, managen en creëren uit handen kunnen nemen bent u in de gelegenheid zich op de inhoud te concentreren. Deze aanpak staat bij ons al jaren garant voor feesten, bijeenkomsten en evenementen die aan de verwachtingen van onze klanten hebben voldaan. We hebben een enthousiast team en samen zorgen we ervoor dat uw feest, bijeenkomst of evenement een onvergetelijke ervaring en herinnering wordt.

 

 

 

U bent van harte uitgenodigd om contact met ons op te nemen en ons te bezoeken!

Partymanager Jos Dekker
Edisonweg 2a
8071 RC Nunspeet
josdekker@partymanager.nl
www.partymanagerjosdekker.nl