Sinds enkele jaren is Bel Business Centre uit Nunspeet sponsor van S.V. ’t Harde. Ook de komende jaren zullen zij de vereniging ondersteunen door middel van het Co-sponsorschap. Met deze overeenkomst is Bel Business Centre terug te vinden in diverse sponsoruitingen bij S.V. ’t Harde. Namens Bel Business Centre heeft Sander Drent samen met sponsorcommissielid Jan van der Vegte het nieuwe sponsorcontract ondertekent. Uiteraard heeft Sander Drent hier een fraai bloemstuk bij ontvangen. Vanuit S.V. ‘t Harde danken wij Bel Business Centre voor de jarenlange ondersteuning!

Bel Business Centre is een snelgroeiend bedrijf die zich al meer dan 10 jaar profileert als totaalleverancier voor alle telefonie- & ICT-diensten. Wij richten ons puur op de zakelijke markt en bieden onze klanten de service die zij verdienen. Van oorsprong zijn wij een bedrijf dat alles aanbiedt op het gebied van mobiele telefonie. Sinds een paar jaar is onze bedrijfsstrategie veranderd en verbreed. Deze veranderingen hebben we te danken aan de uitbreiding van ons portfolio met VoIP telefonie & ICT.

Graag staan wij u te woord bij ons Business Centre dat gevestigd is aan de Industrieweg 75A te Nunspeet. Hier hebben wij een showroom voor onze mobiele telefonie en een demo-opstelling voor uw vaste telefonie. Wanneer u meer wilt weten over wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen, komt geheel vrijblijvend bij ons langs.

Klanten vragen om één aanspreekpunt voor al hun telecommunicatie en ICT en dit kunnen wij bieden. Wij richtten ons op het MKB waarbij wij ons onderscheiden door onze service en persoonlijke aandacht voor onze klanten voorop te stellen. Als bedrijf werken wij niet alleen voor u maar ook met u. Door deze instelling vertrouwen klanten op ons advies en hebben wij hierdoor de laatste jaren een flinke groei meegemaakt.

Het team van het Business Centre staat met jarenlange ervaring op gebied van telecom & ICT te allen tijde voor u klaar. Mede door onze jarenlange ervaring weten wij goed wat er speelt op de zakelijke markt. Hierdoor kunnen wij u een helder en onafhankelijk advies geven wat voor uw bedrijf resulteert in kostenbesparing en maximale controle en inzicht. Wij geven onze klanten een eerlijk advies omdat wij investeren in langdurige succesvolle samenwerkingen

Bel Business Centre wordt per 1 oktober 2018 overgenomen door VWC Groep uit Kampen & Genemuiden. Hierdoor kunnen zij hun klanten ontzorgen met het totaalportfolio op gebied van zakelijke telefonie, ICT, kantoorartikelen en kantoorinrichting.

Bel Business Centre

Industrieweg 75A Nunspeet
0341 768 181
info@belbusinesscentre.nl
www.belbusinesscentre.nl