De komende drie seizoenen zal KaBé Reclame uit ‘t Harde opnieuw de partner zijn van S.V. ’t Harde bij de opmaak van de jaarlijks uit te geven presentatiegids. In ruil hiervoor neemt zij een Ster Sponsorpakket af waarmee zij terugkomt in diverse sponsor uitingen van S.V. ‘t Harde. KaBé Reclame is de afgelopen 3 seizoenen ook partner en stersponsor geweest bij S.V. ’t Harde.

Tot volle tevredenheid van beide partijen is de samenwerking nu verlengd. Karina Bakker, eigenaresse van KaBé Reclame heeft afgelopen zaterdag, samen met sponsorcommissielid Mark Timmers het nieuwe contract ondertekend. Op deze dag werd tevens de nieuwe presentatie gids voor het nieuwe seizoen gepresenteerd.  Als dank werd aan Karina Bakker een fraai boeket bloemen aangeboden.

KaBé reclame is uw partner voor logo’s, huisstijlen, advertenties, flyers, posters, folders, brochures, magazines en websites voornamelijk voor het MKB (midden en klein bedrijf) en particulieren in omgeving ’t Harde (tussen Zwolle en Harderwijk, Dronten en Apeldoorn). Naast het van begin tot eind verzorgen van al uw reclame uitingen heb ik ervaring in het organiseren van evenementen en beurzen. Hierbij kan ik het ontwerp van bijvoorbeeld uw beursstand verzorgen als ook de organisatie van uw beurs of beursstand.

Elke opdracht wordt op een professionele manier met veel zorg uitgevoerd.

KaBé reclame biedt een volledig concept en staat voor kwaliteit en vernieuwende ideeën. Wij spelen graag in op uw wensen en leveren maatwerk voor uw bedrijf.

KaBé reclame is opgericht in 2005 en is het 1-vrouwsbedrijf van Karina Bakker in ’t Harde. Met 20 jaar ervaring als grafisch vormgever in drukkerijen, reclamebureau’s en studio’s wil ik niets liever dan mooie reclame-uitingen maken voor uw bedrijf.

Om aan al uw wensen te voldoen heb ik goede connecties met drukkerijen, tekstschrijvers en fotografen. Bij mij bent u aan het juiste adres voor een professionele uitstraling van uw bedrijf.

Ik maak graag een vrijblijvende offerte voor u! Neem contact op!

KaBé Reclame
Korhoenpad 11 | 8084 RP ‘t Harde
T 06 – 29 132 414

info@kabereclame.nl
www.kabereclame.nl