Sinds enkele seizoenen is Franken Dakkappellen en Gevels uit Elburg reeds aan S.V. ’t Harde verbonden als sponsor. Het bedrijf was reeds bordsponsor met twee borden aan het hoofdveld. Daarnaast is Franken Dakkappellen en Gevels de tenue- en jas sponsor van het 45+ team van S.V. ’t Harde.

Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde nu met het feit dat Franken Dakkappellen en Gevels bereid is gevonden om bord sponsor te worden van het lange bord welke hangt op de voorzijde van de tribune. Albert Beens van Franken Dakkappellen en gevels heeft besloten om ook op deze plek aan het hoofdveld aanwezig te zijn  met zijn bedrijfsreclame.

Hierbij bedanken bestuur en sponsorcommissie Albert en zijn vrouw Annemarie dan ook zeer voor deze fraaie sponsor-uitbreiding.

Franken Dakkapellen & Gevels plaatst al 25 jaar dakkapellen en gevelkozijnen.
Een familiebedrijf waar klantgericht werken, vakmanschap en service leidraad zijn in het bestaan.

Na ruim 18 jaar werkzaam te zijn geweest binnen dit bedrijf, heeft Albert Beens, samen met zijn vrouw Annemarie, vanaf januari 2016 het bedrijf over kunnen nemen. Een prachtige uitdaging om samen met ons personeel, professionele vakmensen, het familiebedrijf voort te kunnen zetten.

De jarenlange ervaring, de vakkennis van zowel het materiaal, de dakkapel, maar ook de constructietechnische kennis van het dak en het werken met A-merken maken dat wij ons een echte specialist mogen noemen.

De laatste jaren is er steeds meer de opmars gekomen van het prefab plaatsen van een dakkapel. Ook wij plaatsen prefab. Een voordeel hiervan is dat er onder dezelfde klimaatomstandigheden gewerkt wordt en er meer tijd en aandacht aan de dakkapel besteed kan worden.

De kracht van een Franken Dakkapel is dat de dakkapel, waar mogelijk, prefab geplaatst wordt, maar de dakkapel op traditionele wijze gemaakt wordt.

Zo zorgen wij er onder andere voor dat de dakkapel geïsoleerd wordt tot in uw bestaande dak, zodat u geen kou ervaart tussen de aansluiting van uw dak en de dakkapel.

 

Kortom:
Wij zijn trots op de naam Franken! Trots dat 25 jaar bestaan door het vertrouwen van u, als opdrachtgever, zo mag zijn!

De aanschaf van een dakkapel of nieuwe gevelkozijnen is een grote investering. U wilt dan ook niet te veel betalen. Bij ons bent u verzekerd van goede kwaliteit, een scherpe prijs en heldere voorwaarden.

Wilt u weten welke mogelijkheden er voor u zijn of vrijblijvend een offerte aanvragen kunt u ons bellen op 0525- 662205 of neem eens een kijkje op onze website www.frankendakkapellen.nl 

Wilt u een goede indruk krijgen van de materialen die wij gebruiken en de verschillende uitvoeringen van dakkapellen en gevelkozijnen? Komt u dan gerust langs in onze ruime showroom in Elburg. Hier kunt u echt ervaren hoeveel ruimtewinst een dakkapel geeft.

Wij hopen u in de toekomst te mogen verblijden met extra leef-/ woonruimte!
Tevens zijn wij een erkend leerbedrijf en geregeld op zoek naar enthousiaste, vakkundige medewerkers, leerlingen en/ of stagiaires.