Plussponsor Bureau Hanze uit Elburg heeft haar sponsorcontract verlengd tot en met 2021. Het bedrijf, tegenwoordig actief in haar nieuwe pand vanaf industrieterrein Broeklanden in Elburg is naast sponsor ook leverancier van S.V.’t Harde. Op 1 september j.l., werd het nieuwe sponsorcontract ondertekend op Sportpark Schenk door sponsor Jaap Peter Weerd en sponsorcommissielid Mark Timmers. Als dank en blijk van waardering werd de sponsor een mooie boeket bloemen aangeboden.

Bureau Hanze is ontstaan uit een jarenlange samenwerking tussen Impuls Communicatie en JP-ID. Twee reclame- en communicatiebureaus uit de Hanzesteden Elburg en Kampen. Door het bundelen van hun krachten voorzien zij bedrijven in de behoefte om een compleet communicatieconcept neer te zetten.

Colin Pelleboer, eigenaar van Impuls Communicatie en Jaap Peter Weerd van reclamebureau JP-ID hebben de handen ineengeslagen onder de naam Bureau Hanze. Wij richten ons voornamelijk op zakelijke online en offline communicatie. Waarbij wij werkzaam zijn vanuit onze vestigingen in Elburg en Kampen. Een mooi werkgebied waarbij ook nog eens veel van onze klanten gevestigd zijn in omliggende steden. Bureau Hanze richt zich vooral op het MKB in de regio Kampen, Zwolle en Harderwijk. Start je een bedrijf of is je bedrijf toe aan de volgende stap, dan denken wij graag met je mee. Onze kracht zit in het vertalen van onderscheidend vermogen in aantrekkelijke communicatiemiddelen.

 

Bureau Hanze helpt je onder de aandacht te komen bij je doelgroep. Dat doen we door strategische inzet van online en offline marketing. Daarna werken we de gekozen communicatiemiddelen aantrekkelijk voor je uit. Pas als uw boodschap aanspreekt, komt het tussen de oren van je klant. Daarnaast maken wij onze inspanningen altijd meetbaar. Wil je ook optimaal resultaat uit jouw marketinginspanningen? Neem dan direct contact op!

Broeklandstraat 16
8082 AE Elburg
T. 085 06 40 200
info@bureauhanze.nl
www.bureauhanze.nl