Afgelopen dinsdag 28 augustus heeft Mathijs Keizer, van Protect Brandbeveiliging, zijn handtekening gezet onder een vernieuwd Stersponsorcontract. Gerwin Companjen heeft namens de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Mathijs Keizer een fraai boeket bloemen mogen overhandigen. Hierbij gaat de dank uit naar de sponsor voor deze mooie sponsoring.

Continuïteit in veiligheid Protect brandbeveiliging is uw partner in brandbeveiliging. Wij zijn een echte denktank als het op brandpreventie aankomt. Op het gebied van brandbeveiliging lopen wij qua kennis voorop. Alleen dat is niet genoeg. Want als het er echt op aankomt, is het onze inzet en betrokkenheid bij uw bedrijf/organisatie wat het verschil maakt.

Brandpreventie zit echt in ons DNA. Al meer dan 15 jaar adviseren wij bedrijven en organisaties over het beheersbaar maken van risico’s op dit gebied. U krijgt altijd een advies op maat. Daarmee vergroten wij niet alleen uw veiligheid en dat van uw werknemers, maar ook de continuïteit van uw bedrijf. Onze klanten weten en waarderen dat. Sommigen zijn niet voor niets al vanaf het begin klant bij ons.

Wat kunt u van ons verwachten? Protect Brandbeveiliging is alert op alle facetten van veiligheid. Wij adviseren, denken mee, plannen en stroomlijnen projecten. Of het nu gaat over brandblusapparaten, brandmeld- en blusinstallaties, het verzorgen van opleidingen in BHV, EHBO, VCA of het opstellen van calamiteitenplannen. Wij denken graag met u mee en helpen u de gevolgen van brand te minimaliseren. Kortom: brandbeveiliging in de ruimste zin van het woord!

Certificering Het is voor u lastig en het kost u veel tijd om volledig op de hoogte te zijn van de nieuwste regelgeving. Voor ons geen probleem, daar zijn wij voor. Wij hebben de nieuwste certificeringen in ons bezit en kunnen u zo de garantie geven dat uw veiligheidsplan op het hoogst haalbare niveau uitgevoerd en gerealiseerd wordt.

Weten wat Protect Brandbeveiliging kan betekenen voor uw veiligheid en continuïteit? Wij komen graag kennis maken met u. Maak vrijblijvend een afspraak met ons.

Protect Brandbeveiliging Wagenweg 21 8071 XC Nunspeet

Tel: 0341 – 257 626 Mobiel: 06 – 13 11 41 37
info@protectbrandbeveiliging.nl
www.protectbrandbeveiliging.nl/