Eerst een korte uitleg waarom kinderen jonger dan 16 jaar de persoonlijke gegevens niet gewoon zelf meer mogen wijzigen. Sinds 25 mei is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van kracht. Die stelt dat kinderen tot 16 jaar niet zelf mogen aangeven of zij met naam en/of foto zichtbaar willen zijn binnen een platform. En dit geldt dus ook voor de persoonlijke instellingen van kinderen onder 16 in de wedstrijdzaken app. Ouders/ verzorgers kunnen deze gegevens wel wijzigen.
Op zaterdag 1 september 2018 start de beker. Elke speler vanaf O13 is verplicht een pasfoto in de wedstrijdzaken app te hebben op zijn/haar spelerspas. Voor kinderen onder de 16 kan alleen een ouder deze pasfoto registreren.
Om wijzigingen aan te kunnen brengen bij uw kind in de app kan je het volgende doen:
1. Zorg dat jouw emailadres bekend is bij de gegevens van jouw kind in de ledenadministratie van S.V. ‘t Harde (Zie punt 6).
2. Download de ‘wedstrijdzaken app’ in de playstore of Apple store
3. registreer/ log in met het emailadres wat bekend is bij de vereniging. Krijg je de melding dat het emailadres al is geregistreerd, klik dan op wachtwoord vergeten en vraag een nieuw wachtwoord aan en log in.
4. na inloggen kan je naar instellingen en kan je naar ‘persoon kiezen’. Vind jij jouw kind hier niet tussen dan is jouw emailadres niet geregistreerd als ‘ouder 1’. Ga dan naar punt 6.
5. Staat jouw kind hier tussen dan kan jij als ouder gegevens wijzigen en ook de spelerspasfoto registreren.
6. Het emailadres kan je doorgeven via het wijzigingsformulier op de website https://www.svtharde.nl/wijzigen-lidmaatschapsgegevens/
Geef hierbij aan dat het om het emailadres ouder 1 gaat en voor jouw kind onder de 16 is
Via volgende link vind je een filmpje met uitleg en andere info.
Vriendelijke groet,

Marianne van de Schootbrugge