Na al vele jaren bordsponsor geweest te zijn bij S.V. ’t Harde heeft Jacob van den Hoek, zijn bordsponsorschap bij S.V. ’t Harde geüpgraded naar Ster Sponsoring. Met zijn bedrijf Klaver 4 Reclame is Jacob naast sponsor ook leverancier bij de vereniging. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Klaver 4 Reclame zeer hartelijk voor de samenwerking en sponsoring. Als blijk van dank en waardering overhandigde Mark Timmers namens de sponsorcommissie aan Jacob van den Hoek een fraai boeket bloemen. Tevens werden de benodigde handtekeningen gezet onder de sponsorovereenkomst op het kantoor van de sponsor.

Klaver4reclame in ‘t Harde maakt en raakt! Creatief, onderscheidend en opvallend.
Dat is Klaver4reclame. Wij vertalen een sterke boodschap naar een pakkend concept. Mooie resultaten haal je met elkaar. Door hard te werken, de kern te raken en zonder grenzen te denken. Klaver4reclame een bedrijf aan de Eperweg 60 in ‘t Harde waar u terecht kunt voor uw drukwerk, belettering en reclame-uitingen. Klaver4reclame is elke dag geopend van 9 tot 17 uur.

Klaver4reclame voor:
Logo ontwerp, Huisstijlen, Reclame objecten, Website, Bedrijfspresentaties, Fotografie, Kleding bedrukken, Kleding borduren.

Klaver4reclame beschikt over een veelzijdig team dat u met raad en daad terzijde staat om uw wensen te realiseren.

Klaver 4 Reclame
Eperweg 60A
8084 HH
’t Harde
0525-522123
www.klaver4reclame.nl
info@klaver4reclame.nl