De uitgedunde selectie van het 60+voetbal t Harde, de uitgevallen Fons en Ton deden mee als supporter, toog op deze zachte zomeravond naar Ermelo. Het was onze 2e wedstrijd en we wonnen!

Ermelo had het goed voor mekaar, een mooi sportcomplex waar het avondzonnetje de spelers begroette. Er was een scheidsrechter (Fons) èn de doelen deugden.

Na de koffie speelden we 6 tegen 6 met veelvuldige wissels: het grote verschil tussen nu en toen in IJsselmuiden. Daar bleef na 4 kwartier spelen weinig spierkracht over. (Toch wonnen we in IJsselmuiden onze allereerste wedstrijd met 5-4 tegen een ploeg die al 2,5 jaar voetbalde. )

Terug naar Ermelo: het leek allemaal zo soepel te gaan met de Hardenezen. Binnen no time stonden 2-0 voor. Na 2-1 maakte Kay en Johann het mooiste doelpunt: een combinatie bracht Kay in scoringspositie vlák voor de goal. Echter schoof Kay de bal door naar Johann die de hattrick kon noteren: 3-1.

In de 2e helft werd het nog even spannend op 5-4, maar Kay maakte 2 minuten voor tijd aan alle twijfel een eind: 6-4. Tot ieders verbazing riep Kay zijn team bijeen voor een cooling-down olv Fons, waarna de trainer nog evalueerde met de groep: wat een ambitie om te blijven ontwikkelen.( ik zou het team bedolven hebben onder complimenten en bar-waarts zijn gegaan om dat te vieren ). Na afloop  werd het echt gezellig door de hartelijke ontvangst van Ermelo.