Kokki’s viert de zomer samen met S.V. ‘t Harde is een succes geworden en we gaan in de eerste week van juli 2019 voor een vervolg, dus noteer alvast deze week mocht je mee willen doen met beachvoetvolley en of volleybal en natuurlijk niet te vergeten de ongelooflijke gezellige feestavonden georganiseerd door Kokki’s café.

13 Beachvoetvolley teams met jeugd en senioren en 8 volleybalteams waren aktief op twee velden zand aangelegd op de Singel te ‘t Harde. Met het beachvoetvolley kan men de voetbalkunsten laten zien dmv het hoog houden van de bal met lijf en voet, maar vooral niet met de handen, daarentegen deden de volleybalteams dat vooral met hun handen en een enkele keer met hoofd of voet. Maar meerdere malen mocht men een duik in het zand nemen om de bal boven het zand te houden. Dat dit enige krachtinspanning kostte, blijkt wel uit de vele verhitte gezichten die voorbij kwamen.

Uiteindelijk hebben we zaterdagmiddag de twee wisselbekers mogen uitreiken.

Wisselbeker Beachvoetvolley is gegaan naar het team Mirochja

Wisselbeker Volleybal is gegaan naar het team The Golden Oldies

Vier avonden en de zaterdagmiddag hebben de teams alles gegeven – vooral heel veel sportiviteit en gezelligheid was te zien op de velden. De mix van vaders, moeders, zoons, dochters, vrienden, vriendinnen en dan alle support langs de velden elke avond weer. Het prachtige weer maakte dat men een stoel pakte en langs de velden ging zitten om ook vooral van het zonnetje, een drankje en de gezelligheid te genieten.

Daar waar S.V. ‘t Harde de sportiviteit prikkelde, was het Kokkis die elke avond zorgde voor een drankje en het weekend vulde met activiteiten voor de jeugd dmv springkussens, clowns, schminken, knutselen, muziek en een stormbaan. Op de vrijdagavond werd er een tienerdisco georganiseerd en wat later op de avond Goud van Oud. Zaterdag werden er diverse live optredens gebracht met o.a. Ancora, Wimmie Bouma, Duo Remix en nog veel meer artiesten – een geweldig feest voor iedereen.

We zien u allen graag in de eerste week van juli 2019 weer op de Singel.

De einduitslagen zijn in te zien in het volgende bestand:  Schema Beachvoetvolley

Voor meer foto’s verwijzen we u graag naar de Facebookpagina sv ‘t harde foto’s.