Zaterdag 30 juni was het dan weer zo ver. Het bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde stond op het programma. Het sportpark was door de vele vrijwilligers in gereedheid gebracht. Iets voor de klok van negen uur druppelden de eerste teams al binnen op Sportpark Schenk. Nadat alle teams een plek op het terras hadden gevonden werd iedereen welkom geheten onder het genot van koffie met cake. De spelregels werden nogmaals toegelicht waarna de 16 deelnemende teams zich konden gaan omkleden. Het toernooi startte om 10:00 en verliep de gehele dag vlekkeloos onder leiding van het wedstrijdsecretariaat en de vele aanwezige scheidsrechters. Nadat in de ochtend de poulefase werd afgerond werden in de middag de finales gespeeld. TMI-Bosch ging dit jaar met de winst aan de haal. De tweede en derde plaats werden opgeëist door resp. Fruitbox Online en Bakkerij Grootkarzijn. Nadat de nodige prijzen werden uitgedeeld werd er op het terras een fantastisch gezellig feest gebouwd. Uiteraard onder het genot van de nodige versnaperingen bij de uitermate lekkere weersomstandigheden.

Hierbij willen wij de deelnemers hartelijk bedanken voor hun deelname aan ons bedrijventoernooi van afgelopen zaterdag 30 juni.
Speciale dank gaat uit naar alle vrijwilligers. Mede door hun bijdrage kunnen we volgens ons terugkijken op een zeer geslaagde dag.

Ondanks dat de exacte datum voor het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi 2019 nog niet bekend is willen wij belangstellenden de gelegenheid bieden om hun team nu al in te schrijven voor het komende jaar. Meer informatie kunt u vinden op onze website

Inschrijven voor het S.V. ‘t Harde Bedrijventoernooi 2019 kan d.m.v. deze button!

 

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette.