Van 2 t/m 7 juli 2018 viert S.V. ’t Harde de zomer samen met Kokki’s.
In deze week organiseert S.V. ’t Harde voor de 3de keer een beachvoetvolleybaltoernooi. Naast het beachvoetvolleybal is de vraag gekomen of er ook een beachvolleybal-toernooi plaats kan vinden. Omdat wij hier veel enthousiaste reacties op hebben gekregen hebben wij besloten om het beachvolleybal ook te laten plaatsvinden.

Beachvolleybal recreanten
Beachvolleybal wordt gespeeld op een ondergrond van zand, vaak op het strand. In 1996 is beachvolleybal een Olympische sport geworden. Het belangrijkste verschil met zaalvolleybal is dat een recreantenteam maar 3 of 4 spelers kent. De wedstrijden worden gespeeld door 2 teams van 4 spelers (men mag eventueel gebruik maken van wisselspelers, met een maximum van 1). Het speelveld, met de ondergrond zand, is 8 meter breed en 16 meter lang. In het midden van het speelveld hangt een net op 2.20 meter hoogte.

Programma
Maandag t/m vrijdag vanaf +/- 19.30uur met op zaterdag de grand finales.

Aanmelden
Inschrijven kan t/m donderdag 28 juni 2018 door een e-mail te sturen naar: beachvoetvolley@svtharde.nl o.v.v. Beachvolley 16+.
Hierin vermeld je de teamnaam, de namen van de spelers, wie de teamcaptain is en het e-mailadres van de teamcaptain. Het inschrijfgeld bedraagt € 20 per team. Op de eerste speelavond meldt de teamcaptain zich bij de organisatie.

Meer informatie
Voor meer informatie naar aanleiding van dit bericht stuur een e-mail naar bovengenoemd
e-mailadres.

Wij hopen dat jij net zo enthousiast bent geworden als wij en vele anderen en dat jij samen met S.V. ’t Harde en Kokki’s de zomer mee wilt vieren!