Beste sportieve ondernemer,

Inmiddels hebben zich al 15 teams ingeschreven voor het gezellige Bedrijventoernooi van S.V. ‘t Harde welke gehouden zal worden op zaterdag 30 juni 2018 op Sportpark Schenk. Er is nog plaats voor de deelname van enkele enthousiaste sportieve bedrijven. Inschrijven kan nog tot maandag 25 juni 2018. Graag zien wij ook uw inschrijving spoedig tegemoet!!

Het toernooi programma op zaterdag 30 juni zal er als volgt uitzien:
– Kantine op Sportpark Schenk geopend vanaf 09:00 uur.
– Teams aanwezig uiterlijk om 09:15 uur.
– Ontvangst met opening om 09:30 uur.
– Aanvang van het de eerste wedstrijden om 10:00 uur.
– Finale om ca: 15:00 uur
– Aansluitend informeel samenzijn in de kantine en op het terras onder het genot van een consumptie en borrelhap met Live DJ van BPM DJ op je Feest.
– Einde om 19:00.

De kosten voor deelname bedragen €60 (incl btw) per team (10spelers). Hiervoor ontvangt u:
– Toernooi-deelname met kans op mooie beker en wisselbeker van Roos Graveertechniek.
– Koffie bij ontvangst.
– 20 Consumptiemunten.
– Schaal met diverse koude hapjes verzorgd door De Vliegende Indo uit Wezep. Voor de liefhebbers van een warme hap zal de keuken geopend zijn tot ca 18:00 uur.

Natuurlijk hopen wij op 30 juni op stralende weersomstandigheden. Het zal in ieder geval weer een fantastische dag gaan worden. Uiteraard zijn spelersvrouwen, kinderen en alle andere supporters ook van harte welkom op Sportpark Schenk. Voor de kinderen zal er een springkussen en een panna-kooi aanwezig zijn.

Sponsoren van S.V. ‘t Harde en deelnemers aan het toernooi van vorig jaar hebben uiteraard voorrang bij de inschrijving. Geïnteresseerden of belangstellenden kunnen bij vragen contact opnemen via sponsorcommissie@svtharde.nl.

Direct aanmelden voor het het bedrijventoerooi kan via onderstaande button (vol=vol):
Klik hier om direct aan te melden!

Reeds ingeschreven deelnemende bedrijven ontvangen maandag 25 juni een laatste bericht/email met praktische informatie omtrent waar te melden, betaling etc. Het wedstrijdprogramma en pouleindeling zullen op 30 juni bekend worden gemaakt op Sportpark Schenk.