Afgelopen donderdag 31 mei is het walking voetbalteam S.V. ’t Harde 60+ in een hagelnieuw wedstrijdtenue gestoken. Louwen & Muilwijk Fysiotherapie en Ergotherapie uit o.a. ’t Harde, Elburg en Nunspeet is tenuesponsor geworden van onlangs opgerichte team. Uit handen van de eigenaar Peter Muilwijk en fysiotherapeut Stefan Plugge kreeg het team de nieuwe tenues aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging hier erg blij mee en namens het bestuur van de S.V. ‘t Harde kreeg Peter Muilwijk een mooi boeket bloemen aangeboden door Mark Timmers van de sponsorcommissie. Het bestuur, de sponsorcommissie en het 60+ team bedanken de nieuwe sponsor voor deze mooie geste.


Louwen & Muilwijk Fysiotherapie en Ergotherapie

In onze praktijk werken we volgens een geheel eigentijdse aanpak. Bij ons werkt u samen met de fysio- of ergotherapeut aan uw herstel. Daardoor neemt u actief deel aan de behandeling. Bij ons wordt niet alleen het haperende lichaamsdeel onderzocht en behandeld, maar wordt ook gekeken hoe het disfunctionerende lichaamsdeel de rest van het lichaam beïnvloedt. Ook wordt de relatie tussen de klacht en uw leefstijl besproken. Door uw eigen actieve deelname heeft u meer profijt van de behandeling.


Wij zijn een jong en dynamisch team waarbij de medische zorg van de patiënt centraal staat. Op dit moment bestaat ons team uit 17 fysiotherapeuten, 2 ergotherapeutes, 3 receptionistes/administratief medewerksters en 2 interieur verzorgsters. De sfeer is erg prettig en open, er is ruimte om vakinhoudelijke vragen te stellen. Hierdoor zorgen wij ervoor dat wij samen met u uw klacht verhelpen.


Wij werken vanuit vier locaties. Op alle locaties hebben we een oefenzaal tot onze beschikking die is uitgerust met professionele trainingsapparatuur en oefenmateriaal. Is het voor u niet mogelijk om naar een van onze praktijken te komen, dan kunnen wij ook thuis behandelen. Voor meer informatie kunt u ons altijd bellen.

’t Harde Sportlaan 49 8084 VA 0525 – 65 14 48

Elburg Havenkade 5d 8081 GP 0525 – 69 07 37

Nunspeet Jan Mankesstraat 9 78072 ZC 0341-279369

Nunspeet (Zorgplein de Enk) Stationsplein 18f 8071 CH 0341-279115

www.fysiotherapielouwenmuilwijk.nl