Het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde zijn zeer verheugd om te kunnen meedelen dat uitgaanscentrum The New Break uit ‘t Harde bordsponsor geworden is van de vereniging. Hierbij bedanken het bestuur en de sponsorcommissie van S.V. ‘t Harde Marco Bosch voor deze nieuwe sponsoring. Zaterdag 26 mei j.l. werd de sponsorovereenkomst getekend en het nieuwe reclamebord langs het hoofdveld op Sportpark Schenk officieel in gebruik genomen.

The New Break, “Partycentrum bij uitstek ”

De verzorging van een feest, in welke vorm dan ook, vergt veel tijd en werk. Natuurlijk wilt u alles perfect regelen, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan. Het organiseren van een goed feest is echter vakwerk waarbij vaak kleine details een grote rol spelen. Wij helpen u graag een handje mee, zodat uw feest een onvergetelijke gebeurtenis wordt.

Bij The New Break heeft u maar liefst keuze uit 4 verschillende ruimtes, elk met een eigen uitstraling, zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een oud bruincafé, gezellige skihut of de klompenbar. Ook hebben wij een trendy discozaal, ideaal voor bedrijfsfeesten. U kunt al bij ons terecht vanaf 20 personen.

The New Break is gespecialiseerd in verjaardagen/jubileums en personeelsfeesten,

Bel of mail gerust voor de onbegrensde mogelijkheden op onze locatie zo wel in- als outdoor.

The New Break
Eperweg 129
8084 HE ‘t Harde

T: 06-48791000
T: 06-48791166
T: 06-55502023

www.thenewbreak.nl
info@thenewbreak.nl