Woensdag jl. heeft een aantal trainers (en een verzorgster) hun contract voor het seizoen 18/19 officieel getekend. Dit heuglijke feit werd beklonken met de nodige handtekeningen en een bos bloemen van Joyce bloembinderij. René van ’t Goor zal ook volgend seizoen als assistent van Egbert Kragt bij het 1e elftal fungeren.

Claire Voorn zal vanaf volgend seizoen de verzorgster van de A- en B selectie zijn. Herwin Leusink gaat de B-selectie trainen. Na een aantal jaren de oudste jeugd getraind te hebben, ligt hier voor hem een nieuwe uitdaging. Hij zal ter zijde gestaan worden door Adriaan. De vereniging is verheugd dat ook Adriaan zich weer in wil zetten om het niveau van de B-selectie te verhogen. 1e elftal speler Quinten Turubassa schuift vanuit de JO11-I door naar de JO13-I

Rosalie Brink zal zich ook volgend seizoen ontfermen over de dames van de Sv ’t Harde. Ze gaat haar 2e seizoen in. Hilbert Zanting neemt de plek van Herwin over bij de JO19-I. Hilbert trainde de afgelopen jaren de JO17-I. Bram van der Worp, aanvoerder van ons vlaggenschip, traint volgend seizoen de JO15-I.

Als bestuur, TC en hele vereniging zijn wij buitengewoon trots dat deze mensen hun beste beentje voor willen zetten om ons voetbal op een hoger niveau te krijgen. We zijn trots op het feit dat, op de hoofdtrainer na, alle functies worden bekleed door ‘Hardenezen’.

We wensen iedereen succes maar vooral ook veel plezier toe!
Namens de TC,
Edwin van Egteren