Met trots kan de sponsorcommissie meedelen dat Jelier Gevelliften uit Elburg bordsponsor is geworden bij S.V. ’t Harde. Dhr. Ruud van de Graaf van Jelier Gevelliften zette hiervoor zijn handtekening op de sponsorovereenkomst. De sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedankt Ruud voor deze mooie nieuwe sponsoring. Als dank en blijk van waardering heeft Gerwin Companjen namens bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde een fraai boeket bloemen aangeboden. Tevens werd op Sportpark Schenk het nieuwe reclamebord in gebruik genomen.

Expertise van gevelliften
Jelier Gevelliften zorgt voor een optimale conditie van uw gevelonderhoudsinstallatie. Met de innovatieve Jelier onderhoudspakketten en de vakkennis van onze mensen in technologie, onderhoud en nieuwbouw scheppen wij de voorwaarden voor een zorgeloos gebruik van uw gevelonderhoudsinstallatie.

Jaren lange ervaring met glazenwasinstallaties
Jelier Gevelliften heeft al meer dan 25 jaar ervaring met gevelonderhoudsinstallaties en glazenwasinstallaties voor gebouwen in binnen- en buitenland. Jelier Gevelliften zorgt dan ook voor een optimale conditie van uw gevellift. Door onze ruime ervaring met een groot aantal merken kunnen wij u ruim van dienst zijn. Jelier Gevelliften levert en onderhoudt merkonafhankelijke installaties. Samen met u wordt naar de meest geschikte oplossing gezocht.

Jelier Gevelliften
Postbus 19
8080 AA Elburg

www.jelier-gevelliften.nl/
info@jelier-gevelliften.nl
+31 (0) 525842873
+31 (0) 622253754

De foto’s zijn gemaakt door Kees Bette

Reacties via Facebook