Uitermate blij is de sponsorcommissie van S.V. ’t Harde met het feit dat S.V. ’t Harde Deen Supermarkt uit ’t Harde kan verwelkomen als nieuwe sponsor van de vereniging. Deen Supermarkt zal de komende 3,5 seizoenen Hoofdsponsor zijn van de jaarlijkse G-voetbaldag welke al veel jaren succesvol door de G-voetbaldag-commissie wordt georganiseerd. De nieuwe sponsor zal haar naam verbinden aan de G-voetbaldag en gedurende de dag de lunch voor alle deelnemers en barbecue voor de vrijwilligers gaan verzorgen. Daarnaast zal Deen Supermarkt zich als Stersponsor aan S.V. ’t Harde verbinden waarbij de sponsor zichtbaar zal zijn middels diverse sponsoruitingen zoals onder andere bijvoorbeeld een mooi reclamebord aan het hoofdveld en een advertentie in de jaarlijkse presentatiegids.

Woensdag 11 april jl. is het reclame bord aan het hoofdveld al officieel in gebruik genomen. Het bestuur en sponsorcommissie van S.V. ’t Harde bedanken hierbij de bedrijfsleiding van Deen Supermarkt zeer hartelijk voor deze mooie pakket sponsoring.

DEEN Supermarkten, de vertrouwde supermarkt van en voor iedereen. Ontstaan uit een West- Fries familiebedrijf is DEEN nog steeds elke dag voor iedereen in de buurt de supermarkt die bekend staat om de lekkere (vers)producten en een duidelijk en eerlijke prijs. Met een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, service en onze lokale betrokkenheid is het elke dag een feest om bij DEEN boodschappen te doen.

Boodschappen doen bij DEEN moet een feest zijn, omdat we de verwachtingen van onze klanten altijd willen overtreffen door onze betrokkenheid en juiste houding, het bieden van inspiratie en de leuke sfeer in de winkel. Wij helpen de klant zoals we zelf geholpen zouden willen worden. Blij bij DEEN noemen we dat!

DEEN hanteert voornamelijk ronde prijzen en duidelijke acties zoals 50% korting of 2e gratis. Daarnaast wordt het assortiment biologische producten continue uitgebreid en promoten wij actief op de winkelvloer het gebruik van Fairtrade producten.

Door de eigen productiebedrijven, talentvolle category managers en gediplomeerde vers chefs in de winkels vind je unieke verse producten en kruidenierswaren in de winkels die nergens anders verkrijgbaar zijn en waarvoor je speciaal naar DEEN komt.

Deen Supermarkt ‘t Harde
Sportlaan 5
8084VA Het Harde
Telefoon: 0525216003
www.deen.nl