In de Safanto mini Champions League heeft Paris Saint-Germain, na een zinderende wedstrijd, Bayern München met 5-3 verslagen.

Opstelling Paris Saint-Germain: Liam Silva, Rayen Verratti, Kick Mbappé, Torsten Cavani
Opstelling Bayern München: Anne-Lynn Lewandowski, Dennis Hummels, Bodil Müller, Aron Robben

De muziek van de Champions league hymne was niet gestopt of PSG nam al de leiding. De bal ging op het middenveld snel rond en viel pardoes voor Kick Mbappé. Deze bedacht zich geen moment en opende de score: 1-0. Bayern rechtte daarna de rug en nam het initiatief over. Dennis Hummels schoot net naast en ook Bodil Müller kon een snelle counter niet doeltreffend afronden. Halverwege de 1e helft kwam de verdiende gelijkmaker op het scorebord. Anne-Lynn Lewandowski schudde de tegenstanders van zich af en rondde koelbloedig af: 1-1. Een paar minuten later was het dezelfde Anne-Lynn die fraai uithaalde en Bayern op een 1-2 voorsprong zette.
De 2e helft was wellicht nog spectaculairder dan de 1e helft. Aron Robben maakte een paar prachtige lichaamsschijnbewegingen waarmee hij niet alleen de tegenstanders maar ook zichzelf verraste. De 1-3 kon niet uitblijven en viel na een vloeiende aanval. Dennis Hummels speelde de bal op Bodil Müller die, de erg makkelijk scorende Anne-Lynn vrij voor het doel zette. Anne-Lynn Lewandowski wist met dit buitenkansje wel raad 1-3.
Het talrijk opgekomen publiek dacht dat de wedstrijd gespeeld was maar niets was minder waar. Vooral de zeer jonge Liam Silva kwam steeds beter in de wedstrijd (al zat hij ook regelmatig tussen het publiek). Torsten Cavani bracht de spanning met een snoeihard afstandsschot weer terug in de wedstrijd 2-3, het geloof was gelijk terug bij de Franse hoofdstedelingen. De druk nam ongekende vormen aan en Bayern kwam er nauwelijks nog uit. Dennis Hummels redde nog een keer fraai maar ook hij kon de 3-3 niet meer voorkomen. Een heerlijke één-twee tussen Kick Mbappé en Torsten Cavani werd door laatstgenoemde simpel binnen gewerkt: 3-3.
In de laatste 5 minuten trokken de Parijzenaren de wedstrijd alsnog naar zich toe. Rayen Verratti zette Kick Mbappé vrij voor het doel en deze bleef rustig en scoorde de 4-3. In de slotseconde gooide Torsten Cavani, met ook al weer zijn 3e goal van de dag, de wedstrijd in het slot 5-3.

Al met al een schitterende wedstrijd met Paris Saint-Germain uiteindelijk als terechte winnaar!!