Afgelopen zaterdag 10 maart is het damesteam VR-1 van de S.V. ’t Harde in een nieuw trainingspak gestoken. Borduurstudio Sneller en Garage Sneller zijn sponsoren van dit elftal. Garage Sneller, trouwe sponsor van de vereniging, sponsorde ook de vorige trainingspakken welke nu aan vernieuwing toe waren.

Uit handen van de eigenares Bea Sneller van de Borduurstudio kreeg het team de nieuwe trainingspakken aangeboden. Uiteraard zijn wij als vereniging hier erg blij mee en namens het bestuur van de S.V. ‘t Harde kreeg Bea Sneller een mooi boeket bloemen aangeboden door Mark Timmers van de sponsorcommissie. Tevens had het team ook voor een bedank-geschenk gezorgd. Het bestuur, de sponsorcommissie en VR-1 bedanken de nieuwe sponsor voor deze mooie sponsoring.

Borduurstudio Sneller
Voor al uw borduurwerk!
https://www.facebook.com/Borduurstudio-Sneller-822931644430391/
06-27023173

Garage Sneller

Is een jong bedrijf dat is gespecialiseerd in onderhoud en reparaties van zowel jonge als oude auto’s en motoren. Een onafhankelijk autobedrijf dat RDW erkend is. Gevestigd aan de Nijverheidsweg 14a in ‘t Harde. Bij Garage Sneller ben u verzekerd van top kwaliteit tegen een concurrerende prijs. Maar zeker ook een bedrijf met een huiselijke sfeer en persoonlijk contact.

Wij leren u als bestuurder graag kennen en alleen dan kunnen we het beste advies geven. We vinden het belangrijk dat er regelmatig onderhoud wordt gepleegd aan uw auto. Dit is noodzakelijk om te garanderen dat uw auto veilig en betrouwbaar blijft. In onze moderne werkplaats kunt u terecht voor onderhoud en reparaties van uw auto. Maar uiteraard verzorgen we doordat we een officieel APK keurstation zijn ook graag de APK van uw auto. Check hier wanneer uw auto toe is aan een nieuwe APK.

Onze werkplaats is uitgerust met de nieuwste diagnose apparatuur, daarom zijn we in staat storingen op te sporen en reparaties op ieder vlak snel en deskundig uit te voeren.Nagenoeg alle onderdelen voor uw auto kunnen we binnen 1 werkdag leveren. Tevens is het mogelijk accessoires in te laten bouwen. Of het nou een navigatiesysteem, telefoon carkits, audioapparatuur of een trekhaak is. Alles is mogelijk. Maar ook banden en sportvelgen tegen zeer scherpe prijzen en voor de opslag van uw winter- en zomerbanden kunnen wij de opslag regelen.

En neem dan onze haal en breng service. We kunnen in de regio uw auto desgewenst ophalen en weer terug brengen terwijl u bijvoorbeeld aan het werk bent. Tal van ondernemers en particulieren zijn u al voorgegaan.

Garage Sneller

Nijverheidsweg 14a
8084 GW ‘t Harde
0525-654030
06-51408145

www.garagesneller.nl
info@garagesneller.nl